Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Měl hlídat, ale chlapce (2) zavřel do pračky! Videem se chlubil na internetu

Autor: ital - 
21. srpna 2018
18:29

Na internetu se objevilo šokující video, které ukazuje plačící batole, jež zavřel do pračky muž, který ho měl na starost. Na nahrávce je slyšet mladíkův smích. Policie sdělila, že dvouletý chlapec neutrpěl žádná zranění. Zahájila však vyšetřování s podezřením na zneužívání dětí. Během pátrání policie rovněž odhalila fotografii chlapce kouřícího cigaretu.

Matka svěřila svého dvouletého chlapce do péče svému kamarádovi a mezitím odvezla chlapcova otce do práce ve městě Radom v Polsku. Adam B., který měl batole na starost, pořídil video za pomoci dalšího mladíka Mateusze S. Oba teenagery policie zatkla. Mateusz byl však později propuštěn.

Policie rovněž vyslýchá chlapcova otce Tomasze K. Také jemu hrozí soudní stíhání za zneužívání dětí. „Pokud se ukáže, že jsou vinni, hrozí mužům až 10 let vězení za zneužívání dětí,“ uvedl radomský prokurátor Mirosław Wachnik.

Policie také našla fotografii malého chlapce s cigaretou v ústech, umístěnou na webové stránce jeho matky. Ta popírá, že by měla cokoliv do činění s umístěním fotografie. Tvrdí, že když jde do práce, nechává svůj telefon doma.

 

jakubbartonn ( 26. září 2018 10:59 )

 Toho bych chtěl dostat pod ruku

Nika9318 ( 23. srpna 2018 11:25 )

 Jak ze nebyla zapla že to byla sranda? Vy byste svoje plačící dítě zavřel do pračky ? Jak mu asi muselo bejt ....

pajato73 ( 22. srpna 2018 13:55 )

jooo, pracka nebyla zapla.... to byla jen takova sranda... no booooze....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání