Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dívka spáchala sebevraždu utopením: Nohy si svázala kabelem a zatěžkala se kamenem

Autor: msj - 
22. srpna 2018
12:48

Čtyřiadvacetiletá žena se vypařila během rodinného výletu na vodě. Později se ukázalo, že se záměrně utopila, když její tělo s nohama omotanýma prodlužovacím kabelem a zatížené kamenem vyplavilo jezero Point Lake v Americe.

Místní policie případ řeší jako sebevraždu. „Hledání po Marandě Whitten je nyní už bohužel ukončeno,“ stálo ve vyjádření okresního šerifa Stewarta Smithe. Její tělo bylo nalezeno v pondělí a následně bylo odesláno na pitvu, uvádí britský list Daily Mail.

Naposledy byla Maranda, původem z Alabamy, viděna na kanoi v pátek kolem půl jedné odpoledne. Později udeřila bouře a její prázdnou kanoi a záchrannou vestu s pádlem nalezli v půl třetí. Mezi věcmi byl také její nenabitý telefon.

Do hledání po těle se zapojila spousta dobrovolníků. Hledali ji celý víkend. Podle matky, Tabathy, to byla zkušená vodačka a také horolezkyně. Bylo velmi nepravděpodobné, že by se jí bouře stala osudnou.

Podle matky trpěla Maranda depresemi hned po úspěšném ukončení vysoké školy. Nejvíce ji zasáhlo, že se nedokázala postavit na vlastní nohy a musela se po škole vrátit k rodičům. Rozešla se s přítelem a také měla dluhy.

Tabatha se jí nějaký čas před smrtí opatrně zeptala, jestli náhodou neužívá drogy nebo antidepresiva. To vyvolalo obrovskou rodinnou hádku, ve které Maranda své matce vyčítala, že je šílená, když na takovéto věci jenom myslí.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání