Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Odporné detaily vraždy: Těla dcer (†3 a †4) amerického "Neffa Nováka" ležela v naftě 4 dny

Autor: DH - 
20. srpna 2018
05:02

Kolem děsivé vraždy, která se udála minulý týden v americkém státě Colorado, se rojí čím dál více důkazů. A právě proti nim se snaží bojovat obhájkyně Chrise Wattse (33), který se ale k vraždě své těhotné manželky (†34) a dvou dcer (†3 a †4) již přiznal. Nové informace z vyšetřování odhalují, kdy svou rodinu zabil.

Světem minulý týden otřásla hrůzná vražda dvou malých holčiček a jejich těhotné maminky. Otec, který nejprve v televizi horečně prosil, aby se jeho holčičky našly, nakonec policii přiznal, že je sám zabil. Motivem mu nejspíše byla dobře placená práce manželky, kvůli které zůstal s dětmi doma on.

Později byla všechna těla nalezena na ropném poli, kde otec Chris Watts pracoval, holčičky byly zavřené v barelech s naftou a těhotná žena pohřbena v mělkém hrobě nedaleko od nich. Podle vyšetřovatelů byly dívenky v naftě ukryty čtyři dny, což znamená, že je Chris zabil už v pondělí, nedlouho po hádce s manželkou.

Chrisovi nyní hrozí za trojnásobnou vraždu i trest smrti, který byl v historii státu Colorado naposledy nařízen v roce 1977. I díky tomu se nyní právníci obžalovaného snaží různými způsoby zdiskreditovat důkazy. Jejich prvním krokem bylo požádání o sejmutí vzorků DNA z krků obou holčiček. Tyto důkazy však potvrdily domněnku, že otec své dcery uškrtil. Poté je nejspíše přesunul do barelů, aby zakryl pach rozkládajících se těl.

Dalším krokem právníků je nyní žádost o více vzorků, přičemž nejspíše doufají, že je nafta poškodila natolik, že je nebude moci použít. K tomu všemu si právníci přejí před soud jako soudního znalce předvolat Richarda Eikelenbooma, který je v Coloradu známý pro zdiskreditování vzorků DNA v případu vraždy malé šestileté holčičky v Boulderu.

Ať tak, či onak, k vraždě se Watts již doznal a u soudu nepůsobí tak, že by svého činu příliš litoval, nenavazuje oční kontakt a komunikuje pouze skrze své právníky. Ti věří, že další soudní proces bude nahrávat právě jejich klientovi.

Monikay ( 20. srpna 2018 14:49 )

Těch psychopatů běhá po světě pořád hodně. Nechápu postoj obhájců, je to úplně nemorální a ostudné vůči obětem.

Greta ( 20. srpna 2018 11:46 )

Též už dlouhou dobu nemůžu přijít na to proč obhájce obhajuje vraha ktarý se přiznal a tudíž nedojde k omylu. Snad že by obhájce dostal víc peněz když to protahuje, nevím a nechápu☹️☹️☹️☹️

perla99 ( 20. srpna 2018 11:01 )

Jak někdo může obhajovat takovou zrůdu

pajato73 ( 20. srpna 2018 10:52 )

crush ( 20. srpna 2018 10:16 )

Sú to magori tí amíci!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání