Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Detaily smrti na Ibize: Jak zemřel mladík v dovolenkovém ráji?

Detaily smrti na Ibize: Jak zemřel mladík v dovolenkovém ráji?
Detaily smrti na Ibize: Jak zemřel mladík v dovolenkovém ráji?  (Autor: Archiv Blesku, instagram)
Autor: DH - 
19. srpna 2018
10:02

Před pár dny svět obletěla zpráva o smrti britského turisty na ostrově Ibiza. Do nedávna se však mělo za to, že se mladík utopil. Jeho rodina však s tímto závěrem nesouhlasila a vydala se na ostrov pátrat na vlastní pěst.

Odletěl na Ibizu, a už se nevrátil domů. Anwar Lahrichi-Greenwood byl v ráji diskoték a barů nalezen mrtvý v moři. Policie téměř okamžitě vyloučila cizí zavinění a případ dále neřešila. To se však hrubě nelíbilo rodině mladíka, který pracoval ve škole pro znevýhodněné děti jako asistent.

Rodinu znepokojilo především to, že mladík měl na hlavě tržnou ránu, když ho nalezli na pláži. To však může být podle policie následek nárazu na skálu v moři. S tím ale nesouhlasí rodiče mrtvého muže.

Ti se tak nakonec rozhodli, že se do San Antonia vydají sami a budou pátrat po vlastní ose, což nakonec přineslo své ovoce. Od svědků se totiž dozvěděli, že Anwar byl minimálně dvakrát, při roztržce se třemi Španěly, zasažen láhví od piva do hlavy. Potvrdila to hned dvě svědectví. Jedno pochází od kuchaře Julese Nelsona z Blackburnu ve Velké Británii a jedno také od Nabeela Akhtara, londýnského DJe.

Obě svědectví shodně uvádějí trojici neznámých mladíků, se kterými se Anwar dostal do sporu a kteří ho měli opakovaně napadnout.

„Chceme odpovědi! Pro mě není dost dobré, aby mi někdo řekl, že můj syn jel na dovolenou a teď je mrtvý,“ uvedla matka Anwara Amina Lahrichiová s tím, že si přeje, aby bylo obnoveno vyšetřování.

„Nemůžeme pochopit, proč policie tak rychle řekla, že to byla jen nehoda, není na tom nic podezřelého. Neudělali dokonce ani základní úkony, jako například prověření bezpečnostních kamer,“ dodala. Policie na ostrově Ibiza zatím nepřišla s žádnou reakcí.

Taurus70 ( 19. srpna 2018 18:39 )

 Typicky Brit 21.stoleti Alahu Akbar😂😂

xtron ( 19. srpna 2018 14:35 )

 Typický angličan, tipuju muslim, co na Ibize proti víře chlastal... není ho vůbec škoda.

ja-stana ( 19. srpna 2018 13:38 )

On o tyhle týpky niko nikde nestojí. Tohodle Angličana donesli do Anglie v batohu coby nezletilce z Afganistánu. A nedivte se Španělům, byl agresivní tak ho plácli flaškou po hlevě. S muslimama je těžké pořízení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání