Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zachovali se ke mně jako hyeny! Čech, kterého vinili ze znásilnění dítěte, je konečně doma

Autor: msj - 
19. srpna 2018
05:02

Čech Václav P. (46) už je venku z kambodžského vězení. Po několika měsících pekla se konečně mohl vrátit do svého bytu v Kambodži, který mu úřady zapečetily, radost z toho ale nemá. V drsné výpovědi na Facebooku poukazuje na ty, kteří mu házeli klacky pod nohy.

Byl jsem velmi naivní, když jsem sem přišel žít svůj kambodžský sen,“ začíná příspěvek čerstvě propuštěného Václava P., který se dostal do svého kambodžského bytu a měl čas přemýšlet nad uplynulými dvěma lety.

Zanevřel jsem na zdejší systém, na policii, soudy, prokuraturu, advokáty a na většinu neziskovek. Zanevřel jsem také na pár jednotlivců, kteří se ke mně nebo k Nicol zachovali mnohem hůře než poslední hyeny,“ píše Václav.

Zároveň ale také poděkoval lidem, kteří ho celou dobu podporovali. Ať už šlo o finance nebo o prostou, ale důležitou, pozitivní energií. Nezapomněl ale ani na lidi, kteří mu jeho pobyt v Kambodži znepříjemnili nejvíce. „Na závěr bych si dovolil popřát asi tak padesáti kambodžským hyenám PŘÍJEMNÝ POBYT V PEKLE....“ uzavřel Václav „Wendi“.

Václavovi hrozilo až pět let v kambodžském vězení za sexuální obtěžování čtrnáctileté Nicol. Údajně ho křivě nařkla nezisková organizace APLE. Ve skutečnosti se ale snažil jen malé Nicol pomoct v krušných chvílích. Je totiž nakažená virem HIV, který má také její matka. Nyní je Václav P. na svobodě a hledá finance a řešení, jak Nicol pomoci.

petrw ( 17. listopadu 2018 15:33 )

kdoví jak to bylo ...

naidka ( 19. srpna 2018 15:09 )

Tak blbě dělat charitu, aby nakonec skončil ve vězení jako podezřelý ze zneužívání, to by snad nenapadlo ani tebe a to už je co říct, ucintaný chujoplete.

naidka ( 19. srpna 2018 14:59 )

„Na závěr bych si dovolil popřát asi tak padesáti kambodžským hyenám PŘÍJEMNÝ POBYT V PEKLE....“ uzavřel Václav „Wendi“. Nezbývá než doufat, že těch padesát kambodžských hyen neumí česky. Mmch, co ten člověk v Kambodži dělá - to jako nějak zachraňuje děvče a jeho matku? Jak, čím, a z čeho...nechápu.

mrkevmrkev ( 19. srpna 2018 13:40 )

Proč jel dotyčný až do takové dálky? Pokud se narodil v ČR, prožil tady dětství, vychodil MŠ, ZŠ a vyučil se, případně vystudoval střední školu, čerpal zdravotní výhody, tak měl vrátit naší republice to, co do něj vložila. Tady je málo potřebných lidí, dětí, pacientů, starých lidí, umírajících, postižených tělesně, lidé a děti mající AIDS, zrakově postižených a podobných? Ti také potřebují pomoc. Zde mohl pracovat jako sociální pracovník, sanitář, rehabilitační, nebo jenom rozvážet obědy důchodcům. Dostával by za to i nějakou mzdu a mohl přispívat do penzijního pojištění. tak ať teď nepláče, že nebyl náležitě oceněn a nemá peníze. Tihle lidé se chtějí jenom zviditelnit, být světoví, běžná, rutinní, každodenní práce je jim málo, ale aby se o nich psalo, o to jim jde, aby byli něco víc, než člověk, který prožil, pracoval v naší republice. I ty neziskovky musí dostat od někoho peníze. Nic není dnes zadarmo. Přežil, mohl dopadnout i jinak.

kukuku ( 19. srpna 2018 13:07 )

Jeden sen tu byl dávno před ANO. Jakýsi chrchla vykládal, že národ o socialistické vymoženosti nepřijde a budeme se mít jako v kapitalismu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání