Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proč vraždil americký „Neff Novák“? Jeho manželka vydělávala miliony a on seděl doma s dětmi

Autor: dce - 
18. srpna 2018
07:10

Celou Ameriku ve středu zasáhla zdrcující zpráva o smrti mladé ženy (†34) a jejích dvou dcer. Vrahem má být otec od rodiny, Christopher Watts. Ten se nejprve pokoušel hrát divadlo s veřejností i policí, kdy tvrdil, že jeho manželka i dcery zmizely. Nakonec se k vraždě doznal. Všechny ovšem nyní zajímá, proč se tak ohavného činu dopustil.

Klíčem k rozpletení příběhu mohou být i sociální sítě zavražděné Shanann, která pracovala v marketingové společnosti. Často bývala kvůli práci mimo domov, nevydělávala zrovna málo a o tom, jak úžasnou má práci, často básnila na internetu. Její manžel Christopher pracoval ve firmě, která těží ropu a plyn. O jejich dvě dcery Belly (†4) a Celeste (†3) se v době nepřítomnosti Shanann staral právě on.

V roce 2015 podle médií rodina vyhlásila bankrot, od té doby se jim ale dařilo lépe - s velkou pravděpodobností za to vděčili právě Shanannině dobré práci. Mladá matka prodávala zdravotní doplňky a vydělávala téměř dva miliony korun ročně. Díky tomu si rodina mohla dovolit nové auto značky Lexus, či výlety do Mexika a dovolenou v Dominikánské republice.

Shanann se akorát vrátila z víkendové pracovní cesty, když jejímu manželovi ruply nervy a vyvraždil celou rodinu. Zpočátku ale před veřejností předstíral, že Shannan i dvě dcery někam zmizely. O pomoc s pátráním dokonce žádal pomocí televizní stanice NBC, kde prosil, aby se mu jeho tři holky vrátily...

Celá věc je o to horší, že Shanann před nedávnem prozradila, že je těhotná. „Miluju Chrise, je tím nejlepším tátou, jakého si my holky můžeme přát,“ napsala na Facebooku. Právě tam se nyní množí příspěvky od jejích přátel a známých, kteří chtějí vědět, proč se Christopher ohavného činu dopustil. Vadil mu snad úspěch jeho ženy?

Případ až podezřele připomíná zločin, který Českem otřásl v roce 2008. Robert Neff Novák zde zavraždil svou manželku Irenu, jejíž tělo ukryl v hlubokém hrobě poblíž Rudné u Prahy. Pak nahlásil její zmizení a média zásoboval uslzenými vzkazy pro zmizelou manželku. K vraždě se nakonec přiznal.

perla99 ( 20. srpna 2018 11:05 )

Už jenom za to divadlo by měl dostat provaz.

alumno ( 18. srpna 2018 12:01 )

To snad není pravda! Copak si nejste schopní ani přečíst a přeložit články z angličtiny? Už včera jste psali blbosti a dnes už si totálně vymýšlíte. V zahraničních článcích se opakovaně píše, že Chris vydělával cca dvojnásobek toho, co jeho manželka. Konkrétně Chris přes 60.000 dolarů ročně, ona necelých 30.000 dolarů ročně. A ona pracovala v call centru nemocnice, žádná obchodnice to nebyla a žádný skvělý plat neměla (tedy rozhodně ne na americké poměry). Jeho manželka měla na americké poměry naprosto průměrný příjem, Chris měl příjem lehce nadprůměrný. A protože pracovali na směny, tak se samozřejmě mohli střídat v hlídání dětí, což je ovšem v USA naprosto normální praxe a myslím, že to tak běžně funguje i u nás tam, kde jeden z partnerů či oba pracují na směny.

charles009 ( 18. srpna 2018 10:11 )

ignorante z Plesku,preloz si toto...https://www.news.com.au/world/north-america/shanann-watts-body-found-as-husband-chris-watts-c onfesses-to-killing-her-and-their-daughters/news-story/e47d79c38e92a030da2ad290226682bf

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání