Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Michal (†40) se zastřelil před policisty! Obklíčili ho, protože je podezřelý z vraždy expřítelkyně (†40)

Autor: shp - 
17. srpna 2018
12:25

V obci Nová Hospoda u Kamenice bylo opět pořádně rušno. Policie tam naháněla Michala Š. (†40), který je podezřelý z vraždy expřítelkyně (†40), kterou se střelným poraněním ve středu našli policisté, bohužel nepřežila. Když strážci zákona zahnali Michala do úzkých, zastřelil se.

U Kamenice v pátek probíhala velká policejní akce. Policie uzavřela celé okolí místa činu v obci Nová Hospoda a začala nahánět Michala Š., který je podezřelý z vraždy své expřítelkyně. Tu údajně zabil u ní doma ve středu.

Policie Michala Š. nakonec opravdu našla a obklíčila ho. Poté ho strážci zákona vyzvali, ať se vzdá, a varovně vystřelili. Když podezřelý zjistil, že nemá kam utéct, namířil svou zbraň proti sobě a zastřelil se.

V rámci dopolední akce v okolí obce Kamenice byl kriminalisty vypátrán podezřelý muž, který nereagoval na výzvy. Bezprostředně poté vytáhl zbraň a zastřelil se,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Pavel Truxa.

Policie vyhlásila po muži pátrání ve čtvrtek. O den předtím byla totiž v domě v Nové Hospodě nalezena jeho bývalá partnerka s prostřelenou hlavou. I když byla letecky převezena do nemocnice, svým vážným zraněním podlehla.

jetuslunicko ( 17. srpna 2018 15:23 )

Pro Belabel: To jsou opravdu bláboly co tu Belabel vypouštíte. Ovar si uvařte doma a svá ústa si k tomu řádně pro dezinfekci prokřenujte !!

jetuslunicko ( 17. srpna 2018 15:20 )

Poděkování policii za jejich práci.

rada42 ( 17. srpna 2018 14:21 )

Tak tady je to v pořádku - co tam máte dál ?

Tara-Tara ( 17. srpna 2018 13:38 )

tak mu to vy dva ukazte, ne ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání