Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tatínkovi umírala před očima. Kačenku (†6) srazil na přechodu bývalý farář!

Autor: msj - 
17. srpna 2018
21:29

K obrovské tragédii došlo ve středu ve slovenských Michalovcích. Na přechodu pro chodce řidič Jan (85) nezastavil a srazil Katku (†6), která přes něj přecházela s kolem. Přivolaní záchranáři už nemohli nic dělat.

Za pár dní by nastupovala do první třídy. Osudnou se jí stala dopolední procházka s otcem a mladší sestřičkou. Na přechodu v centru ji srazilo auto, které řídil bývalý farář Ján.

Její nehybné tělíčko zůstalo ležet hned vedle rozbitého kola. Poslední nádechy své dcery sledoval s hrůzou její otec. Do poslední chvíle doufal, že jeho starší dcerce pomohou přivolaní záchranáři.

Navzdory enormní snaze celého týmu lékařů na urgentním příjmu a opakované resuscitaci se nepodařilo dětskému pacientovi zachránit život,“ řekl mluvčí nemocnice Michalovce Tomáš Král.

Rodinu smrt Katky velmi zasáhla. „Teď je to už jedno. Takové věci se stávají, nikdo je nečeká,“ podle deníku Plus JEDEN DEŇ uvedl otec. „Stalo se to, zabilo ji auto, byl jsem při tom. Je to těžké, chybí nám…,“ řekl Petr, otec Katky.

Řidičem vozu byl kalvínský farář bydlící nedaleko. Nešťastnou událost nese velmi těžce. „Necítí se dobře, nemůže se z toho vzpamatovat. Je mu to velmi líto. Vůbec nic si nepamatuje, je v šoku, není připravený na vyjádření,“ řekl syn Jána, který ho přišel podpořit.

Policie zatím nedokáže nehodu objasnit a hledá svědky, kteří u nehody byli. „Vedla kolo po přechodu pro chodce ve směru do centra města,“ řekla policejní mluvčí Jana Mesárová. Případ byl předán policejnímu dopravnímu odboru.

jasnovidec01 ( 1. září 2018 14:45 )

Život devítileté Katky vyhasl na přechodu. pod fotkou je tohle ,ale v nadpisu je 6 let. tak kolik ty holčině bylo????

1946 ( 19. srpna 2018 15:30 )

Proč se neudělá hranice do jakého věku lze řídit. 85 let to už je hodně vysoký věk a kolik takových starých lidí zavinilo smrt jiných. On si nic nepamatuje, no v 85 letech pamět neslouží, zrak, postřeh jakbysmet.

DWEI ( 18. srpna 2018 07:23 )

Zastávám názor, že v 85-ti letech už neměl řídit - většinou už lidé blbě slyší, vidí a reakce jsou hodně zpomalené.... U nás si dědek v 9O-ti letech koupil nové auto a už když auto rozjížděl, tak to slyšela celá vesnice...hrůza!!!! Naštěstí naboural kousek od svého domu za pár měsíců a byl to jen ťukanec... byla to jeho vina, tak o řidičák naštěstí přišel dřív než se stalo něco horšího!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání