Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Holčičku vytáhli z rozpáleného auta: Rodiče leželi fialoví opodál

Autor: msj - 
16. srpna 2018
20:11

Pár zachránil malou holčičku z rozpáleného vozu. Její rodiče se váleli hned vedle po tom, co si dali dávku heroinu a skončili v bezvědomí.

Eric Asher (43) a jeho snoubenka projížděli parkoviště v Cantonu v Americe, když si všimli dvou rodičů ležících v bezvědomí na zemi vedle jejich vozu. Když se pár přibližoval, zahlédli v autě potící se malou holčičku.

Auto bylo otevřené, takže jim nedělalo žádný problém ji dostat ven. I tak ale v autě bylo 32 stupňů. Hned po vytažení jí dali napít a zavolali záchranku.

Jeli jsme kolem a podívali jsme se doprava, kde jsme viděli ženu, jak leží na zemi,“ řekl Eric pro InsideEdition. „Pak jsme si všimli, že jsou oba celí fialoví.

Děťátko se hrozně potilo. Dali jsme jí nějakou vodu, to bylo to první, na co jsme pomysleli,“ pokračoval. Dále Eric uvedl, že mu později volala maminka dcery, kterou zachránil. Řekla mu, že byli s partnerem závislí na heroinu, ale po dvou letech na odvykačce to nezvládli.

O malou holčičku se nyní starají příbuzní. Její rodiče byli obviněni za ohrožování dítěte a propuštěni na kauci za zhruba 23 tisíc korun.

Podívejte se na odstrašující video z Brna: Rodiče nechali v rozpáleném autě holčičku: Upocenou a omdlévající ji zachránili strážníci

Video  Rodiče nechali v rozpáleném autě holčičku: Upocenou a omdlévající ji zachránili strážníci  - MP Brno
Video se připravuje ...

 

xcarodejka ( 17. srpna 2018 12:42 )

Emoce, zjednodušování, neřešení.......Řešila bych naše problémy. Lidi nejsou připrveni čelit horku. Kdo nosí pokrývku hlavy a jedinci se stál e opalují ačkoliv je rakoviny kůže stále více.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání