Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ředitelka gymnázia Ingrid (†54) zemřela s postiženou dcerou: Vjely přímo pod kamion! Proč nebrzdila?

Za osobním autem nebyla žádná brzdná dráha.
Za osobním autem nebyla žádná brzdná dráha.  (Autor: Policie SR)
Autor: msj - 
16. srpna 2018
22:58

Pro žáky a pedagogy soukromého gymnázia v Topolčanech na Slovensku bude začínat školní rok velmi hořce. Při dopravní nehodě totiž přišli o svou milovanou ředitelku Ingrid Paulovičovou (†54). Ta se svou dcerou Natálií (†23) vletěla autem pod náklaďák.

Ingrid za volantem neznámo proč namířila auto do protisměru přímo před náklaďák. Ředitelka byla na místě mrtvá. Dcera zemřela až po převozu do nemocnice. Tragédii si nedokáže nikdo vysvětlit. Ingrid byla zodpovědnou a dlouholetou řidičkou.

K nehodě došlo mezi Bánovicemi nad Bebravou a Trenčínem. „Z doposud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde v tu chvíli jelo nákladní motorové vozidlo s návěsem, které řídil řidič (47) z Běloruska,“ uvedla mluvčí Trenčianské krajské policie Elena Antalová pro slovenský deník Nový Čas. Řidička neměla šanci přežít.

Její spolujezdkyně byla převezená do nitranské nemocnice a svým zraněním pár hodin po nehodě podlehla," dodala mluvčí. Řidič kamionu byl podroben dechové zkoušce. Byla negativní. Policie i přes to začala trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení.

Ingrid byla ředitelkou školy několik let. Budovu měla pronajatou a vedla celé gymnázium. „Byla vynikající ředitelka. Dobrosrdečný člověk a každému pomáhala. Učila matematiku a byla v tom opravdu skvělá. Ve středu ráno přišli policajti do školy a všechno nám řekli. Jsme v šoku. Školní rok bude pro nás mimořádně smutný,“ uvedla jedna z kolegyň.

Ingrid to v osobním životě neměla lehké. Sama se starala o jedinou postiženou dceru Natálii a manžel jí zemřel už před třemi lety. „Byla zadlužená, i městu dluží za nájem. Nežilo se jí jednoduše,“ dodala pro Nový Čas známá Ingrid. Dluhy za pronájem údajně přesahovaly milion korun. Možná kombinace všech těchto těžkostí, s nimiž dobrosrdečná Ingrid v poslední době bojovala, vysvětluje, proč za osobním autem nebyla žádná brzdná dráha. 

nika70 ( 17. srpna 2018 08:08 )

Dcera byla postižená, takže bych to s tím JISTĚ neviděla tak růžově.

cocumysvole ( 16. srpna 2018 23:24 )

Tak nějak nechápu jak se mohla takhle zadlužit, jako ředitelka určitě nebrala nějakejch 12 000 a dcera byla jistě taky výdělečně činná. Tak jakpak si asi holky žily? Připadá mi to dost přitažený za vlasy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání