Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po hádce vzal kamaráda do náruče a chtěl ho vyhodit z balkonu: Za pokus o vraždu mu hrozí 18 let

Po hádce vzal kamaráda do náruče a chtěl ho vyhodit z balkonu: Za pokus o vraždu mu hrozí 18 let (ilustrační foto)
Po hádce vzal kamaráda do náruče a chtěl ho vyhodit z balkonu: Za pokus o vraždu mu hrozí 18 let (ilustrační foto)  (Autor: Helena Natova)
Autor: ČTK - 
16. srpna 2018
12:23

Kriminalisté stíhají sedmadvacetiletého muže, který chtěl shodit z balkonu v pátém patře svého devětadvacetiletého spolubydlícího. Jednání agresivního a opilého muže zabránili pohotovým zásahem další přítomní. Muži hrozí za pokus vraždy až osmnáctileté vězení, nyní je ve vazbě.

Incident se stal v pátek. "Muži byli silně ovlivněni alkoholem a začali se hádat. Po rozepři začal být mladší z mužů agresivní, vzal svého spolubydlícího do náruče a odnesl ho na balkon, kde ho držel přes zábradlí, nadával mu a říkal, že ho pustí a zabije. Byt se nachází v pátém patře a balkon je ve výšce asi 18 metrů," uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Agresivního muže zastavili další přítomní, kteří muže stáhli z balkonu zpět do bytu. "Všichni poté ze strachu odešli do vedlejšího bytu, odkud zavolali policii. Policejní hlídka pak přijela na místo a muže zadržela," řekla Javorková. Obviněný má již několik záznamů v rejstříku trestů majetkového charakteru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání