Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ženu v Kamenici našli s prostřelenou hlavou: Policie pátrá po jejím ozbrojeném expříteli

Autor: dce, jad - 
16. srpna 2018
10:50

Od středy policie pátrá po muži podezřelém z vraždy ženy v Kamenici u Prahy. V jednom z domů zde byla nalezena postřelená žena (†40), která svým zranění v nemocnici podlehla. Policie zveřejnila video a fotografii údajného pachatele. Prosí o pomoc s pátráním, rovněž ale varují, že muž je ozbrojený a nebezpečný.

Policie pátrá po čtyřicetiletém Michalu Šípovi ze Strakonicka. Podle policie se jedná o důvodného podezřelého ze středeční vraždy ženy (†40) v Nové Hospodě u Kamenice na Praze-východ. Podle informací Blesku se jedná o bývalého přítele zavražděné.

"Upozorňujeme, že podezřelý muž by mohl být ozbrojen, tudíž se ho nesnažte zadržet a informaci okamžitě předejte Policii ČR. V případě, že byste měli o hledaném muži jakoukoliv informaci, nebo ho někde viděli, kontaktujte tísňovou linku 158. Policisté přivítají každou informaci, která by vedla k dopadení tohoto hledaného muže," uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa.

Ženu se střelným poraněním hlavy našli policisté v rodinném domě v Kamenici ve středu odpoledne, svým zraněním bohužel v nemocnici podlehla. Policie na místě nenašla střelnou zbraň, a tak od počátku pátrali po možném střelci.

Bližší informace policii poskytly záběry z kamery, které podezřelého zachytily v okolí domu. Sousedé bydlící v okolí řekli FTV Prima, že zastřelená v domě bydlela dva roky. Často za ní jezdil neznámý muž, se kterým seděla venku, a společně popíjeli kávu.

Monikay ( 16. srpna 2018 11:58 )

To už je jak na Divokém západě....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání