Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ženu (†40) střelil pachatel do hlavy, zraněním podlehla. Policie po něm pátá v okolí Nové Hospody

Autor: shp, pom - 
15. srpna 2018
16:22

Pořádné rušno bylo ve středu v obci Nová Hospoda u Kamenice. Tajemný pachatel tam v místním domě střelil ženu (†40) do hlavy a zmizel neznámo kam. Zranění byla příliš vážná, postřelená jim podlehla po převozu do nemocnice.

Podle informací Aktu.cz byla zraněná dopravena letecky do Vojenské nemocnice v Praze. Tam bohužel zemřela. „V Nové Hospodě byla nalezena vážně zraněná žena, která bohužel po převozu do nemocnice zemřela,“ řekl Blesk.cz mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Strážci zákona nyní prohledávají okolí a hledají důkazy. Střelná zbraň se totiž nenašla. Do akce jsou zapojeny desítky policistů, psovodi i vrtulník. „Policisté na místě zkoumají okolnosti celého případu,“ dodal Truxa. V případu je zatím příliš otazníků a není jasné, proč ke střelbě došlo ani kdo pálil.

Podle informací TV Prima už policisté případ s největší pravděpodobností vyšetřují jako vraždu. Sousedé bydlící v okolí řekli, že zastřelená v místním domě bydlela dva roky. Často za ní jezdil neznámý muž, se kterým seděla venku, a společně popíjeli kávu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání