Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muž umlátil řidiče, se kterým naboural: Pak ho srazilo auto

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
14. srpna 2018
07:11

Ke srážce dvou aut došlo na dálnici v severní Kalifornii. Krátce po incidentu se mezi oběma řidiči strhla rvačka, která skončila smrtí. Pachatel umlátil druhého řidiče tupým předmětem. Poté ho srazilo projíždějící vozidlo. S dodáním očitého svědectví o tom informoval web San Francisco Chronicle.

Podivnou smrt dvou lidí odpoledne místního času na mezistátní dálnici číslo pět u Sacramenta začala vyšetřovat místní policie. Podle svědků 37letý pachatel několikrát udeřil 39letého muže zřejmě železnou tyčí nebo baseballovou pálkou. Zraněný následně podlehl vnějšímu i vnitřnímu krvácení.

Vrah poté mlátil ještě do dalších aut, která se na místě zastavila, a nevšiml si, že vstoupil do cesty jinému projíždějícímu vozidlu. Srážku s ním nepřežil.

Policie kvůli vyšetřování incidentu zastavila provoz na dálnici na několik hodin.

 

pekaaaros ( 14. srpna 2018 13:35 )

tak víš jak. Co si myslet o národu, kterej vtrhne na cizí území, totálně zdevastuje posvátný území Indiánů, změní jim hodnoty, vraždí je, zažene je do kouta a pak, když vytvoří nové hodnoty, tak se představitel toho všeho postaví na stupínek a prohlásí "My jsme demokracie a spravedlnost" ? Hodnoty "objevit, získat, vytěžit, zneužít, zničit." prohlásí za demokracii a nakazí jimi celej svět.

crush ( 14. srpna 2018 08:57 )

Tí amíci sú šlahnutí a zrejme najagresívnejší národ na svete!!!! Zodpovedá tomu aj plán investovať budúci rok do armády 717 miliárd dolárov!!! Hovadá...

andorea ( 14. srpna 2018 07:36 )

Tak tady ty Boží mlýny zamlely rychlostí blesku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání