Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zpověď dcery Rezešové těsně před propuštěním z vězení: Nejdůležitější roky tu nebyla

Autor: msj - 
14. srpna 2018
06:53

Za pár dní se dostane na svobodu prominentní vězeňkyně Eva Varholíková-Rezešová (41). Původně si měla odsedět devět let za smrtelnou nehodu z roku 2012, při které zemřeli čtyři lidé. Nyní bude podmínečně propuštěna. Doma na ni čeká dcera Alexandra (18), která dospívala bez matky.

Po šesti letech v budapešťské cele se Eva nyní může těšit na svůj domov. Tam na ni čeká již dospělá dcera. Tu, stejně jako její matku, uplynulé čtyři roky poznamenaly. Alexandra totiž prožila nejdůležitější léta svého života. Celou pubertu a dospívání musela zvládnout bez své matky.

Můj život se velmi změnil. Na všechno už se koukám jinak. Snažím se žít přítomností a věřit v budoucnost a minulostí se nezaobírat,“ uvedla Alexandra na otázky mnohých kamarádů na internetu, uvádí slovenský deník Plus JEDEN DEŇ.

Přátelům se svěřila s pocity, které měla a o které se její matka vlastní vinou připravila. „Je to moje máma, kterou nadevše miluji, ale i když udělala to, co udělala, si zapamatuj jednu základní věc. Nikdy neodsuzuj děti za chybu jejich rodičů. Protože kdybych tehdy mohla, všechno to zastavím a jak vidíš, nedokázala jsem to. Kdysi jsem vídala matku 24 hodin denně a teď ji vidím jednu hodinu za 2–3 měsíce,“ odpověděla Saša.

Za ty čtyři roky si Alexandra sama prošla různými životními etapami. Potkala ji také nešťastná láska. Ani tu se svou maminkou probrat nemohla. „Je jasné, že toho chlapce mám ráda, protože mi dal fakt hodně, fakt mu můžu za hodně věcí poděkovat, protože bez něho bych nebyla tam, kde jsem. Nic není špatně, vše je fajn. Hodně děvčat je zklamaných ze vztahu a všechnu vinu házejí na kluka,“ vysvětlila Saša.

Přišlo také na otázky ohledně její závislosti na cigaretách. Údajně si dala předsevzetí, že ve svých šestnácti přestane kouřit. „Nějak to neřeším. Většina lidí v mém věku měla předsevzetí, aby přestali kouřit, hulit, fetovat, děvčata těhotná. Nějak se za to extra nestydím,“ přiznala se dívka.

Alexandra nyní doufá, že další životní události už bude moci řešit se svou matkou osobně.

 

y1xcvbnm ( 28. srpna 2018 10:05 )

je to je dcera s matkou ??? Myslela jsem že to je ona před vězením a po propuštění. To tak chlastala a měla 12 letou holku? Dobrá to matka ale to dělají peníze

y1xcvbnm ( 28. srpna 2018 10:03 )

třeba je to hermafrodit

xoxo ( 15. srpna 2018 16:20 )

Vaše konstatování je sice milé, ale pokud se díváte do tváře člověka, který zbavil života čtyři lidi vinou alkoholu, krása přestává být jaksi podstatná. Jestli ale chcete, ano, jsou obě pohledné, ale co dál. Geny se nezapřou. V ničem.

Monikay ( 15. srpna 2018 14:48 )

Dcera je dobrá že to zvládla. Za mamku samozřejmě nemůže, je taky jedna z obětí. Škoda že nenechají toho člověka odsedět celých 9 let, je to minimum za tak hroznou čtyřnásobnou smrt.

spania ( 14. srpna 2018 13:18 )

Hezká holka - po mamince.I když ta je tím vězením teď trochu poznamenaná.Myslím ale,že na svobodě bude za chvíli zase vypadat líp

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání