Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na Mallorce se zabil Čech (†24) při skoku do vody: Svědek popsal, jak k tragédii došlo!

Autor: rc, ČTK, kaj - 
12. srpna 2018
14:40

Na ostrov Mallorca odjel na dovolenou s partou kamarádů čtyřiadvacetiletý Čech. Dovolená na ostrovním ráji se mu však stala osudnou. Mladík v pátek večer zemřel při skoku do vody. Svědek popsal, jak k tragédii došlo!

Na ostrovní ráj Mallorca odjel s kamarády čtyřiadvacetiletý Čech. Parta přátel se vypravila do letoviska S´Illot, které leží na východě ostrova a je vzdálené asi šedesát kilometrů od hlavního města Palma de Mallorca.

V pátek krátce po sedmé hodině večer se mladík rozhodl skočit do vody ze skály. „Mladík se zřejmě vyhecoval před kamarády, se kterými byl na dovolené, a řekl jim, že skočí ze skály a doplave zpátky na pláž. Kamarádi mezitím sešli ze skal k pláži a čekali na něj. Když se ale mladík neobjevil, vrátili se na skály a viděli, jak se tělo jejich kamaráda vznáší na hladině. Okamžitě volali o pomoc,“ řekl Blesku svědek Jiří C. Záchranáři rychle dorazili na místo tragédie, ovšem mladíkovi už nebylo pomoci.

„Dle výpovědi svědků k úmrtí došlo skokem do vody ve skalnaté oblasti. Muž skákal ze skály dolů a bohužel neskočil do vody, ale dopadl na skálu,“ uvedla Michaela Lagronová.  „Někteří členové skupiny požádali o předčasný návrat domů,“ uvedl mluvčí cestovní kanceláře Blue Style Václav Nekvapil a dodal, že se neštěstí stalo mimo areál hotelu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání