Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Čech (†24) se na Mallorce zabil při skoku do vody: Dopadl na skálu

Autor: red, ČTK - 
11. srpna 2018
10:43

Letošní dovolenková sezóna má na kontě další tragédii. Na ostrově Mallorca zemřel teprve 24letý Čech, který se zabil při skoku do vody. Na dovolené byl s partou kamarádů.

Podle mluvčí ministerstva zahraničí Michaely Lagronové došlo k neštěstí v pátek po sedmé hodině večer v letovisku S‘Illot na východě ostrova. „Tělo bylo nalezeno ve skalách. Dle výpovědi svědků k úmrtí došlo skokem do vody ve skalnaté oblasti. Muž skákal ze skály dolů a bohužel neskočil do vody, ale dopadl na skálu,“ řekla pro server iDnes.cz Lagronová.

Mluvčí cestovní kanceláře Blue Style Václav Nekvapil ČTK řekl, že se neštěstí stalo mimo areál hotelu. Situaci nyní řeší pojišťovna. "Někteří členové skupiny požádali o předčasný návrat domů," dodal.

Zpráva přišla jen týden po tragédii v Egyptě, kde 42letého tátu dvou dětí zabil žralok. Minulý týden také při nehodě v Rakousku zemřela mladá dívka, která spadla do vodopádu. Iva (24) byla na cestách po Evropě v rámci závodu LowCost Race.

Minulý týden se v Bulharsku utopili dva Češi. Muž (45) z Ostravy utonul ve čtvrtek poblíž města Lozenec, o 18 let starší turista ze Zlína zemřel o den později u nedalekého Kitenu. 

 

kopt ( 11. srpna 2018 14:16 )

Z Karlova mostu je to na jistotu, ale to už je vyhrazeno nepoužitelným, avšak dobře pojištěným sebevrahům, kterým občané nedobrovolně zaplatí i náklady na rozloučení s emigrantem.

verka1 ( 11. srpna 2018 13:24 )

Obrovská tragédie pro rodinu. Neskáču do vody kde to neznám. Někde psali, že byl pojištěny (cestovní), nevím pojišťovna zaplatí převod do republiky a jiné výdaje.

Amrasha ( 11. srpna 2018 13:15 )

 Samozřejmě je to obrovská tragédie pro rodinu a škoda mladého života - ALE dotyčný snad neměl pud sebezachovy? Taková zbytečná smrt ☹️

flora ( 11. srpna 2018 12:00 )

Asi byl kromě jiného i negramotný. Nikdy nečetl, že nemá skákat do vody tam, kde to nezná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání