Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík (†27) vykrvácel na silnici: Ujeli od něj dva řidiči?!

Tělo krvácejícího mladého muže bylo nalezeno u silnice na Blanensku - ilustrační foto
Tělo krvácejícího mladého muže bylo nalezeno u silnice na Blanensku - ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
11. srpna 2018
09:39

Jeden řidič ho srazil, další u něj zastavil, ale oba odjeli?! Kvůli nepochopitelně nezodpovědnému chování řidičů dvou aut zřejmě musel zemřít 27letý mladík u Šošůvky na Blanensku. Jeho tělo bylo nalezeno na silnici v sobotu brzy ráno. Policie prosí svědky o pomoc. 

O nehodě a šokujícím chováním řidiče informovala policejní mluvčí Alice Musilová. Podle ní mělo vozidlo červenou, nebo černou barvu a odjelo směrem na Vysočany a Prostějov.

Policisté dostali informaci o tragédii po páté hodině ranní. "Na silnici ležel mladý krvácející muž. Zjistili jsme, že je to po dopravní nehodě. Srazilo ho auto a ujelo. Muž zemřel," uvedla Musilová. Policie žádá o pomoc svědky nehody, dodala.

"Od svědků máme informace, že nehodu mohlo způsobit červené, nebo černé auto, osobní, případně kombi nebo menší dodávka. Přihlásit se nám na linku 158 mohou i lidé, kteří mají na domech kameru. Mohla něco zachytit. To stejné platí i pro řidiče s kamerou, kteří místem projížděli," řekla Musilová.

Policie hledá také dalšího řidiče, který u sraženého zastavil, ale potom ujel. "Měl by mít také vozidlo červené barvy. Žádáme, aby se přihlásil," dodala Musilová.

loft ( 11. srpna 2018 14:55 )

Pokud se dotyčný vracel z flámu a po každé straně silnice byly chodníky, tak nevím, co dělal na silnici. Vina mohla být na něm. To ovšem nemění nic na tom, že řidič měl zavolat okamžitě pomoc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání