Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující fotografie: Otec se předávkoval opiáty před očima svého malého syna (1)!

Autor: rc - 
11. srpna 2018
20:43

Šokující fotografie pořídili policisté ve Spojených státech ve městě Woonsocket. Strážci zákona při obhlídce města našli dodávku, která stála u kraje silnice. Uvnitř vozu našli bezvládného muže (33) a malého chlapce (1). Otec pěti dětí se před jízdou předávkoval opiáty!

Michaela Krajczynského bolelo rameno, tak si vzal od kamaráda prášky proti bolesti. Před časem otec pěti dětí podstoupil operaci, po které měl bolesti, a tak užíval prášky od doktora. Ovšem ty mu došly a tak doufal, že léky, které mu dal kamarád, mu pomohou.

Dva bílé prášky si vzal těsně předtím, než vyrazil na cestu se svým ročním synkem. Ovšem, jak vypověděl podle The Sun policii, se mu deset minut poté, co opiáty užil, udělalo špatně a tak musel zastavit u silnice, kde upadl do bezvědomí. Bezvládného ho tam našla hlídka, která okamžitě zavolala lékařskou pomoc.  Proti Krajczynskemu bylo vzneseno obvinění ze zanedbání dítěte a koncem srpna stane před soudem.

Tohle nebyl první případ, kdy policie našla rodiče pod vlivem drog za volantem a s dítětem ve voze. Minulý rok v září policie z Ohia pořídila fotografie, na nichž rodiče upadli do bezvědomí poté, co užili heroin, zatímco jejich malé dítě sedělo na zadním sedadle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání