Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentky si prostitucí vydělají víc než lékaři! Berou až 80 tisíc

Studentky si prostitucí vydělají víc než lékaři! Berou až 80 tisíc (Ilustrační foto).
Studentky si prostitucí vydělají víc než lékaři! Berou až 80 tisíc (Ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: msj - 
9. srpna 2018
19:26

Časy, kdy člověk chodil za nezávazným sexem maximálně na frekventované silnice nebo na benzínky, už pominuly. V dnešní době se nabídka nezávazného zážitku přesunula spíše na sociální sítě. U našich sousedů si teď šikovná děvčata mohou přijít na větší obnos než leckteří lékaři.

Redaktorka slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ se do tohoto byznysu ponořila na vlastní kůži.

Se správcem facebookové stránky se dohodla na osobním setkání. Skončila v kanceláři v Bratislavě, kde ji přijal velmi ochotný muž.

Řekla jsem mu, že si chci rychle vydělat. Že chci co nejvíc peněz, protože chci žít běžným luxusním životem jako moje vrstevnice,“ uvádí redaktorka. Muž, se kterým mluvila, byl sympatický a milý.

„Naše společnost, agentura, ještě ji nemáme zapsanou v obchodním registru, zabezpečuje ochranu děvčatům,“ ubezpečoval ji. Chtěl po ní míry, informace o tom, čemu je přístupná a otevřená, a kolik jí je let.

Zachováváme anonymitu našich klientek. Budete se představovat pod jedním jménem,“ poučoval ji. Poté ji poprosil, aby mu poslala na e-mail fotografie, podle kterých si ji klienti budou vybírat. Zároveň ji přesvědčoval i finanční odměnou, která se jmenovitě u jedné ze „zaměstnankyň“ za noc pohybovala kolem 700 euro (necelých 18 tisíc).

Klienty většinou bývají muži, kteří nemají čas na soukromý život. Raději si tak užívají se studentkami, za služby může děvče inkasovat minimálně 200 euro (asi 5000 korun).

Proč to ty holky dělají? Chtějí se vyšplhat po společenském žebříčku. Zámožní muži se jimi chlubí a rádi s nimi tráví čas. Samozřejmě dochází i k samotnému sexu. Celý tento vztah je postaven na diskrétnosti. Dívka si nechce poskvrnit svou pověst a muž nechce, aby se mu takovýto kostlivec ze soukromí promítl do obchodů.

 Studentky se také poslední dobou neobrací na agentury, ale na erotické seznamky. Stávají se z nich tak samoživitelky.

Redaktorka si na takovéto seznamce vytvořila falešný profil jednadvacetileté studentky Emily. Během pěti dnů dostala až 200 telefonátů a přibližně 60 esemesek, a to i přes to, že mezi její služby nepatřilo nic zvláštního, co by člověk za svůj život nezažil. Kdyby nabídky přijímala a pracovala klasických 8 hodin denně, za týden by vydělala více než 3200 euro (asi 82 tisíc korun).

 

 

vaber ( 10. srpna 2018 08:16 )

holky studentky dělají dobrou a užitečnou práci, tak at´ si vydělají, doktoři léčí staré a nemocné, když planeta je přelidněná a tak vlastně škodí všem ostatním

nemok ( 10. srpna 2018 08:15 )

politici si nicneděláním vydělají také víc než doktoři

borjar ( 9. srpna 2018 20:50 )

Je k mání i dlouhonohá blondýna ? Nejlépe panna , může být i vdaná .

maruch ( 9. srpna 2018 19:48 )

Nejstarší řemeslo na světě a funguje i dnes. P.ča není mýdlo a holky mají na hadříky a botičky. Komu se nelení ,tomu se zelení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání