Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrazivá zpověď Davida z Dubí: Když jsem šel do záchranky, tak mi hrozili, že jsem mrtvý chlap!

Autor: rc - 
8. srpna 2018
20:45

Voda na koupališti v Dubí se v úterý zbarvila do rudé barvy! David (25) z Teplicka se zastal u bazénu jedné z matek s dítětem, kterou napadla jiná žena. V tu ránu se na mladíka vrhla skupinka lidí a začala ho mlátit hlava nehlava. O krvavém incidentu se statečný David rozhodl promluvit!

Brutální bitka se odehrála v úterý na koupališti v Dubí. Jedno z dětí na brouzdališti začalo topit jiného, asi tříletého chlapce. Celý incident mezi dětmi viděla návštěvnice koupaliště Vladěna a napadenému dítěti přispěchala na pomoc. „Chytil ho prostě za krk zezadu a takhle ho prostě stáhnul do té vody. Už mu tak pevně držel ten krk. Tak jsem se ohlídla a nikde jako nikdo. Tak jsem pro něj skočila. Vytáhla jsem toho kluka. Vyběhla jeho máma, ta začala řvát na mě, že ať jí nesahám na dítě,“ uvedla Vladěna pro TV Prima. „Dala mi pěstí do hlavy do oka. Vzala mě za vlasy, prostě do bazénu mě stáhla. Hlavu mi furt rvala prostě dolů. Samé pěsti do zad, do krku…,“ dodala ještě otřesená pro TV Prima.

Na pomoc ženě přišel pětadvacetiletý David. „Viděl jsem, jak paní, bohužel, romského původu, nadává na paní a v tu ránu ji vzala za vlasy a začala ji mlátit hlava nehlava,“ řekl David. „Snažil jsem se to odtrhnout a paní začala mlátit hlava nehlava i mě. A v tu ránu začalo skákat asi tak sedm dospělých tmavších chlapů a začali mě tam bít. Po chvilce mě asi dva nebo tři chytli a, jak říkám, drželi mi ruce, kopali mě a mlátili mě hlava nehlava,“ vypověděl David, který skončil s vážnými zraněními v péči lékařů. „Ležel v krvi pod vodou. Furt ho kopali, mlátili, strašný,“ popsala Vladěna hrůzný pohled na zmláceného Davida. "Viděl jsem zkrvavený obličej toho chlapce. Snažil jsem se mu pomoct. Viděl jsem, že mu teče krev z oka, nosu a ze rtu. Zastavoval jsem mu krvácení a mezitím přijela městská policie," vypověděl plavčík agentuře JV Press.

„Mám prokopnutá žebra, na pravé ucho neslyším, oko mě pobolívá, mám vlastně sešitou pusu zevnitř, tady vlastně jsem měl díru skrz do tváře, hlava mě bolí, občas mám i mdloby. Já jsem pak odcházel do záchranky, a ještě na mě ukazovali, že dostanu ještě a že jsem mrtvý chlap,“ řekl statečný David.

„Policie to řeší zatím jako výtržnictví, budou probíhat výslechy účastníků i svědků. Musíme počkat na lékařskou zprávu. Není vyloučeno, že se kvalifikace rozšíří o ublížení na zdraví,“ řekla Deníku policejní mluvčí Ludmila Světláková.

 VIDEO: Horor v bazénu: Dokázali byste najít topící se dítě dříve než plavčík?

Video  Horor v bazénu: Dokázali byste najít topící se dítě dříve než plavčík?  - youtube_ Lifeguard Rescue_bpž
Video se připravuje ...

 

hafblaf ( 11. srpna 2018 21:05 )

Tím jsem samozřejmě nemyslel pana Davida.

hafblaf ( 10. srpna 2018 17:09 )

Chováš se v rozporu se zákony státu, neměl bys od státu dostat ani korunu a buď se přizpůsobíš, nebo pojdeš.

salto ( 10. srpna 2018 07:57 )

Kdyby ses choval normálně, tak by se tě ti 3 světlí lidé a ni nevšimli

žanyn ( 9. srpna 2018 21:08 )

Typičtí čeští poserové. To tam bylo tak málo neromů? Vlastně jen ten kluk? Barevní hned přiskočili a ti druzí jen čuměli a pak cosi pinají. To oni měli dostat do držky od Romů....

antitupec ( 9. srpna 2018 19:19 )

Ty debile, přál bych ti vedle nich bydlet v paneláku. Jednou jsem si dovolil jim říct, že dělají v noci bordel a my musíme ráno do práce (na rozdíl od nich). Vlítlo nám jich 5 (pět) do bytu a pokud bychom neměli psa, tak nás vynesou nohama napřed. Jak to dopadlo? Oni všichni odpřisáhli, že já sám jsem jich pět vtáhl k sobě do bytu a bil je. Všichni jsme dostali pokutu, ale zaplatit jsem ji musel jen já, protože oni nemají z čeho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání