Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (38) byl obviněn za vraždu manželky, ale je nevinný. Přiznal, že je gay

Autor: msj - 
7. srpna 2018
18:30

Velmi nevšední konec má případ vraždy z roku 2010. Brit s indickou krví Shrien Dewani (38) byl obviněn za vraždu své novomanželky Anni Dewani (†28). Nyní byl oficiálně zproštěn všech obvinění a ukázalo se, že je gay a za partnera má brazilského fotografa.

Podnikatel Shrien si svou manželku Anni, která byla Švédka, vzal 29. října v roce 2010 v Bombaji. O týden později společně vyjeli na líbánky do Kapského města.

Tam byli údajně 13. listopadu uneseni taxikářem. Do vozu později nastoupili další dva muži, kteří Shriena okradli a vyhodili z vozu. Jeho manželku měli zabít a její tělo nechat na zadních sedačkách.

Po zdlouhavých soudních tahanicích se rozhodlo, že je Shrien nevinný. Vrazi ale i tak nezměnili své tvrzení, že jim Shrien zaplatil za vraždu Anni.

U soudu došlo také k nevšednímu zjištění. Dewani začal tvrdit, že je ze sedmdesáti procent bisexuál, a přiznal se, že utrácí za společnost gigolům. Nyní však vyšlo najevo, že i těch zbylých 30% je na druhém břehu. Shrien totiž žije v Londýně s Brazilcem Gledisonem Martinsem.

Proč před mou dcerou tajil, že je gay?! Kdyby to věděla, nikdy by si ho nevzala a neodjela na ty osudné líbánky. Mohla by žít,“ řekl se slzami v očích zdrcený otec Vinod Hindocha. „Chybí nám každou minutu každého dne…

 

pupak_1 ( 7. srpna 2018 19:45 )

 Kdyby zjistila, že tím kusem masa, co do ní strká, vrtal před chvílí kaďák teplýmu fotografovi, tak si to holka asi hodí sama.

illyria ( 7. srpna 2018 19:23 )

No to, že je teplej je o důvod víc jí zabít... Teď když je mrtvá tak s ní nemusí spát...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání