Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (16) tři měsíce věznili a znásilňovali: Zachránil ji pošťák!

Autor: msj - 
6. srpna 2018
21:48

Šestnáctiletá dívka byla obětí obchodníků s bílým masem, kteří ji tři měsíce drželi jako rukojmí a znásilňovali. Z pekla na zemi ji vysvobodil pošťák, se kterým se teď znovu setkala.

Crystal Allen (16) se nyní znovu setkala se svým zachráncem, pošťákem Ivanem Cristotomem. Ten ji vysvobodil z hotového pekla. Dívka byla totiž tři měsíce rukojmím obchodníků s bílým masem. Ti ji znásilňovali a podávali jí drogy.

„Měli všude hlídky se psy, které nás hlídaly. Byli si tak opravdu jistí, že neutečeme. Já sama jsem byla přivázaná k židli,“ řekla Crystal médiím.

Do „zajetí“ se dostala poté, co s kamarádem utekla z domova. Ten ji předal v Sacramentu pasákům. Následující tři měsíce byly plné znásilňování, drog a mlácení.

Pořád jsem plakala a modlila jsem se, abych ještě někdy mohla vidět mou matku,“ přiznala se Crystal.

Osmého června se Crystal chopila možnosti utéct. Seděla ve vozu svých únosců a vyskočila z něj i s telefonem, který jim ukradla. Později na ni narazil právě pošťák Ivan Cristotomo na své obvyklé pracovní trase.

Slyšel jsem pláč. Zoufalý pláč,“ řekl pošťák pro kanál Fox 40. „Viděl jsem, jak se schovává za nějakým keřem.

Otec čtyř dětí si hned uvědomil, že se ta dívka snaží utéct od něčeho strašného. „Ukazovala si na ruku a říkala, že do ní píchali věci. Že si pro ni přijdou,“ řekl Ivan. Poté jí pomohl zavolat její matce a byl s ní do doby, než přijeli policisté.

To, co Ivan pro tu dívku udělal, bylo vynikající. Vystoupil tam, kde by jiní lidé pokračovali dál v cestě. Měl hrozně pozitivní dopad na následující život té mladé dívenky,“ řekl náměstek David Duneo.

Crystal je nyní v pořádku doma a podstupuje intenzivní terapii.

ivad ( 7. srpna 2018 15:14 )

chudáčku ubohý

ivad ( 7. srpna 2018 15:11 )

A jak vypadá tvoje matka? jistě místo 60 na 20, že? a ty budeš jistě taky krása, to se pozná už podle vyjadřování. A tys tam byl, že víš, že to tak nevinné nebylo? Odsoudit může každý *** od pc, to je fakt jednoduché, ale počkej, až se to stane tvýmu dítěti.... ale ty asi žádný nemáš, viď? protože kdo by s takovým chtěl mít co do činění.... tys asi mezi nohama nikomu neprojel, že jo?

ivad ( 7. srpna 2018 15:08 )

No chéle, Seruti, ty jsí ale chubošášek. Tak aš budeš mít folno z nošní fachy, rasši si choď studěnej chard na hlávu, jo?

pepen ( 7. srpna 2018 08:21 )

Z tohoto národa se stávají zoufalci!!!Pokud máte děti-může se to stát i vaším dětem....děje se to i v Evropě nejen v USA.Únos dětí jsou na celém světě.Držím palce té dívce a jsem rád, že se dostala na svobodu.Koukám že v České republice jsou samé nádherné lidi-že je vůbec nepotkávám!!!!Každý je takový jaký je....

centrum ( 7. srpna 2018 07:51 )

 Primitivové se nezapřou. A tohle nám sem dovážejí. Co Američan, to převážně nedovzdělanec. Jejich univerzity zřídkakdy dosahují úrovně našich středních. Ale učí je, že jsou nejlepší. Sebevědomí by mohli rozdávat. Potomci uzurpátorů, vrahů původního obyvatelstva. "Baví se američtí kongresmani: 'V té Evropě tu emigrantskou vlnu někak podcenili'. V rohu hlesne starý indián: 'My taky, ach, my taky.' " Dopadneme tu jako indiáni v Americe ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání