Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hladovějící chlapec (†8) našel cereálie. Snědl je a zemřel. Byl to metamfetamin

Autor: msj - 
6. srpna 2018
18:15

K hrůznému úmrtí došlo ve státě Indiana v Americe. Právě tam se malý chlapec Curtis Collman rozhodl sníst „cereálie“, které našel doma. Později zemřel na předávkování metamfetaminem. Měl v sobě 18x větší dávku, než je ta smrtelná.

Otec chlapce, také Curtis Collman, je obviněn z toho, že zanedbával péči o svého syna, nedovezl ho do nemocnice a také za jeho smrt. Do nemocnice ho nedovezl, aby nemusel čelit obvinění z přechovávání drog.

Toxikologie ukázala, že malý chlapec měl v sobě několikanásobně větší dávku metamfetaminu, než je ta smrtelná. Přesněji měl v krvi 1800 nanogramů. Smrtelná dávka je 100 nanogramů.

Reportéři britského The Sun se zeptali, kolik by to bylo drogy. „Na toto neznáme odpověď, ale hodně,“ řekl policejní důstojník.

Chlapec zemřel v červnu v centru zdraví Schneck poté, co byli policisté přivoláni do domu na venkově, který patřil jeho prarodičům. Osmiletý chlapec byl v péči otce, který byl ve vazbě.

Jednačtyřicetiletý Curtis nyní čelí obvinění za způsobenou smrt svého syna. Hrozí mu až 40 let odnětí svobody. Mimo jiné je také obviněn z ohrožování střelnou zbraní, zastrašování a za držení drog.

 

FrantaSvacina ( 6. srpna 2018 21:29 )

V Americe jsem zil nekolik let. Moje deti tam musely chodit do skoly, tak vim sve. Kdyz tam jedete na dovolenou, prosim, to nadchne, ale nastalo tam zit neni pericko. A je pravdou, ze v USA jsou vedeny k prilisnemu sebevedomi a rovnez tomu, ze jsou ti nejlepsi a na ne nikdo nema. Takze podle toho co pisete bud jste tam byla jen na dovolene a o realite nemate poneti nebo si neco namlouvate. To vsak neni duvod, aby jste tu urazela diskutujici.

1_2_3 ( 6. srpna 2018 21:08 )

Lukovrah, proč se do mne pouštíš? To sis sem vlezla, aby sis na někom vybila svůj vztek. Tak poslouchej, piš k článku a nenasírej se do diskutujících, já se do tebe taky nenasírám.

dingous ( 6. srpna 2018 21:01 )

americký křupan, který ani neví kde leží Evropa na mapě, se snažil uživit se fetem, stejně jako česká křupanka TH se snažila na kabelky vydělat fetem a curvením

luklovah ( 6. srpna 2018 20:39 )

1 2 3 Já myslím že vy ty debily v Americe hravě svou debilitou předběhnete.Čecháček retardovaný dutohlav.

luklovah ( 6. srpna 2018 20:37 )

centrum zato vy jste teda inteligent jak prase.Kolikrát jste v té Americe byl a v kolika jejich školách, že jste chytrý jak rádio Jerevan.Myslím že jste křupan který neví kde leží Amerika na mapě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání