Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Viktor (†11) jezdil s kamarádem na louce na čtyřkolce. Stroj chlapce zabil

Autor: rc - 
5. srpna 2018
15:16

Tragédie se odehrála v sobotu ve slovenském městě Brezna. Viktor (†11) jezdil se svým kamarádem (12) na louce na čtyřkolce, která se s nimi zřejmě převrátila. Na místo okamžitě vyrazila záchranná služba, Viktora se však nepodařilo zachránit.

Jedenáctiletý Viktor jezdil v sobotu se svým kamarádem na čtyřkolce na louce ve slovenském městě Brezna. Dovádění na stroji však pro mladého chlapce skončilo tragicky. Zatím není jasné, co se na louce odehrálo, případem se zabývá policie.

„Odbor kriminální policie v Brezne vyšetřuje okolnosti tragédie, ke které došlo dnes (v sobotu pozn. red.) v části Lúčky. Za doposud přesně neobjasněných okolností tu po pádu ze čtyřkolky zemřel jedenáctiletý chlapec,“ napsala policie na sociální síti Facebook.

Na místo tragédie byla přivolána lékařská pomoc, ovšem Viktorovi už nebylo pomoci. „Chlapec utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Druhý z chlapců byl se zraněními převezený do nemocnice. Do vyšetřování byli přibráni i znalci z odboru dopravy,“ dodala policie. Rodina chlapce je zdrcena.

 

VIDEO: Havárie kamionu s tunami kukuřice zablokovala dálnici D1

 

offline ( 5. srpna 2018 22:10 )

Zase jednou měla čtyřkolka víc rozumu než člověk.

neznalek88 ( 5. srpna 2018 18:07 )

Ty mě taky kráááááávo nebeská

neznalek88 ( 5. srpna 2018 17:52 )

No to je fakt pro všechny novinka, ty joudo a tobě zas nepatří do ruky PC..jo a Česko se píše v velkým č - jasný, ty umělkyně

neznalek88 ( 5. srpna 2018 17:41 )

Jo přesně - slátanina - ale ganzaie bohužel, nic jiného než nesmyslné slátaniny neumí - vždy s příspěvkem mimo mísu. Ona si to tady plete se seznamkou...hele Ganzi, k tobě by hodil diskutér AntonioSeruti - jste oba na úrovni kropicí konve čau a nereaguj -nestojím o to.

flora ( 5. srpna 2018 17:32 )

Debilní rodiče = debilní nápady. Lidé jsou nepoučitelní. Nezbývá než doufat, že ta louka byla jejich vlastní. Jinak by určitě byl viník majitel louky, že ji neměl oplocenou a každých 20 metrů nebyly nápisy s poučením, že tam 11letí nemají na čtyřkolce jezdit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání