Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Místo svatby smrt: Ivana a Maroš vyletěli do protisměru a narazili do sloupu

Autor: msj - 
1. srpna 2018
11:29

V noci z neděle na pondělí došlo na slovenských silnicích k tragické nehodě. Maroš (†48) a Ivana (†38) jeli do nedalekých Michalovic. Jejich vůz z doposud neznámých důvodu narazil do sloupu a poté do billboardu. Neměli šanci na přežití.

Dvojice jela do Michalovic, kde společně bydleli. Na okraji Zalužic se vůz vymknul Marošovi z kontroly.

„Z doposud nezjistitelných příčin sjel vozidlem do protisměru, poté přes chodník a narazil do betonového sloupu. V jízdě ale pokračoval až do té doby, dokud nenarazil do billboardu na pozemku jednoho z rodinných domů,“ řekla pro Čas.sk policejní mluvčí Košického kraje Lenka Ivanová.

Oba byli na místě mrtví. „Přítomnost alkoholu se bude zjišťovat při pitvě,“ dodala Ivanová.

Nechápu, jak se to mohlo stát. Maroš dělal taxikáře, řídit uměl dobře. Ještě v neděli jsem ho viděl. Přítelkyně na něj vždycky čekala, než přišel z práce. Měli se rádi,“ řekl soused.

Příbuzní se k tragédii zatím vyjadřovat nechtějí. Ivana za sebou měla neúspěšný vztah v Anglii, z kterého vzešel syn. Svůj dokonalý život našla vedle Maroše, který byl také po rozvodu.

Podle známých chtěl Maroš brzy Ivanu požádat o ruku. Miloval ji a jejich vztah chtěl zpečetit před oltářem. Její „ano“ už ale nikdy neuslyší. 

certicekjity ( 1. srpna 2018 23:36 )

 Hlavně, že v předchozím článku máte tragická nehoda u Michalovců.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání