Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři krásné sestry (17, 18 a 19) ubodaly otce (†57): Sexuálně je zneužíval. Jednu nutil jíst psí chlupy

Autor: shp, Martin Valeš - 
1. srpna 2018
05:37

Už měly dost ponižování, bití a sexuálního terorizování. Řekly si proto „dost“ a rozhodly se ke krajnímu řešení. Tři krásné sestry Kristina (19), Angelina (18) a Maria (17) z Ruska brutálně ubodaly svého despotického otce Michaila Chačaturjana (†57). Vyšetřovatelům se ke krvavému činu přiznaly.

Zkrvavené tělo Chačaturjana bylo nalezeno na chodbě u výtahu v paneláku, kde s dcerami bydlel. Byly v něm desítky bodných ran. Vyšetřovatelé ale plné ruce práce s případem neměli. Kristina (19), Angelina (18) a Maria (17) svou společnou vinu přiznaly.

Nenáviděly jsme ho, jenom jsme si přály, aby zmizel a nevracel se, nebo abychom ho vůbec neznaly,“ vypověděla Kristina. Sousedé a známí teď říkají, že Chačaturjan děvčata týral psychicky i fyzicky, ba sexuálně zneužíval.

Měly pořád modřiny a jizvy po celém těle, ale Michail nebyl hloupý, vždy je bil na místech, která schová oblečení,“ řekla ruskému listu Komsomolskaja pravda jejich kamarádka Jelena.

Jednou otec našel na koberci psí chlupy. Zavolal jednu z dcer, donutil ji psa vyčesat a chlupy sníst,“ tvrdí nejmenovaný rodinný přítel. Když prý zrovna nebyl doma, své ratolesti sledoval nastraženou kamerou.

Matka od nich utekla, dcerám zakázal veškerou komunikaci s ní,“ uvedla další známá. A od rodiny odešel i starší syn (21). Zřejmě se otce a jeho nenávisti bál. Chačaturjan byl prý mafián se silnými vazbami na podsvětí.

Jedna z dcer se kvůli jeho chování pokusila předávkovat léky. Našli ji ale včas a odvezli do nemocnice. Tam údajně otec uplatil doktory, a tak lékařská zpráva hovořila o pouhé nevolnosti.

Ten osudný den zase Chačaturjan vyhrožoval dcerám nožem. Jenže tentokrát se nenechaly zastrašit, jedna mu nůž sebrala a začala bodat – a pak ho předala sestrám, aby mohly pokračovat.

Byla to obrana,“ věří kamarádka Jelena. „Nesnažily se každá bránit sebe sama, ale hlavně své sestry, prožívaly a trpěly to všechno společně,“ dodala. Za vraždu hrozí dívkám až 15 let vězení.

Taurus70 ( 1. srpna 2018 13:36 )

 Kdo seje vitr sklizi bouri🤐

spania ( 1. srpna 2018 13:33 )

Musely ho hodně nenávidět,ale ani se nedivím,za to,co jim dělal.Co to ale bylo za matku,která nechala svoje dcery u takového chlapa a sama utekla?Holky ho měly už dávno udat,teď stráví svoje nejlepší roky pro změnu v base.Ještě z ní ale vylezou relativně mladé...

sores ( 1. srpna 2018 09:12 )

Holky udělaly dobře pokud je to pravda! Jen nechápu,proč to neudělaly hned po prvním zprznění a nenahlásily když na něj byly 3 proč ho neomráčily, nesvázaly a nezavolaly policii na něj.A ještě mu holky měly uříznout koule před policií než přijela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání