Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soud s českou pašeračkou: Tereza (22) má 5 důvodů k úsměvu!

28. července 2018
17:25

Jejní soudní řízení se sice půl roku nikam neposunulo, česká pašeračka ale zjevně neztrácí optimismus. K sobotnímu jednání opět dorazila s širokým úsměvem a nadšením. Jaké má důvody k radosti?

Soudní proces s Terezou H. nebere konce, česká pašeračka má ale i tak nejeden důvod k dobré náladě. K soudu dorazila v nádherných barevných šatech tradičního pandžábského stylu, čímž samozřejmě zaujala i místní média. Ty o ní píší jako o modelce a celebritě a zaujatě sledují každý její příchod k soudu. Tereza na oplátku před novináři hýří úsměvy a pózuje na kameru.

Ačkoliv sobotní jednání bylo bez většího posunu opět odročeno, Tereza přece jen neodešla s prázdnou. „Řízení se účastnil asistent generálního konzula v Laháuru. Češka se zdá být v pořádku. Opět proběhlo předání dopisů od rodiny,“ řekla nám mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Česko navíc i pokročilo s dojednáváním smlouvy o předávání vězňů, o čemž informovalo v březnu ministerstvo spravedlnosti. „V Pákistánu v uplynulých týdnech proběhlo první kolo expertních jednání ohledně smlouvy o vydávání odsouzených mezi ČR a Pákistánem. V tuhle chvíli ale nelze odhadnout, jak dlouho celý proces uzavírání bude trvat,“ dodala mluvčí. Pokud vše klapne, pak by si Tereza mohla případný trest odpykat doma, čehož se právě úřad snaží dosáhnout.

Terezu jistě potěšilo i to, že v Pákistánu už je konečně po parlamentních volbách, kvůli kterým bylo její řízení několikrát odročeno. Teď to ale vypadá, že se věci daly do pohybu, protože další soudní stání bylo naplánováno už na úterý 31. července. Češce navíc přeje i počasí, po vlně veder před několika týdny totiž teploty klesly nejméně o deset stupňů a ustálily se na příjemnějších třicítkách.

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

11karel11 ( 29. července 2018 13:20 )

Vím, že rodiče trpí, ale měli se zajímat. co ta jejich dcérečka dělá a kam jezdí. Už to , že dělala kurewvu ve Švýcarsku a jezdila do Pakistánu. Kdo pašuje drogy, podporuje terorismus a to se musí tvrdě trestat.

Marw1n ( 29. července 2018 12:51 )

Lidi zkuste se zamyslet nad tím co píšete. Já s jejím činem také nesouhlasím, ale její rodiče určitě celou kauzu monitoruji a velmi emocionálně prožívají. Když pak čtou ty brutální a nevhodné komentáře, jak se asi mají cítit!?! Jsem také otec. Tereza tam určitě pár let dostane, ale je mladá a určitě pak svůj život přehodnotí a pevně věřím že k lepšímu. Rodičů přeji pevné zdraví.

doktormediciny ( 29. července 2018 11:12 )

tady ta Vase uvaha ma ovsem vseobecny charakter. Platime veznicer, kucharky, dozorce, reditele veznic..... To vse se promita do dani, kterte platime

karlos107 ( 29. července 2018 10:32 )

Nauč se gramatiku ty retaarde a pak někam piš. Evidentně tě ten češtin nebaví, co...

jirsbe ( 29. července 2018 08:55 )

a taky ten kdo pisne prispevek s tim at si to sezere atd vubec nemusi myslet doslova ponevadz je to jen dyskuze a nekterym jde o to mit co nejlepsi nazor NA NEJAKE CHYBY Z VISOKA CH CIJU je to jen dyskuze kazdej dela chyby

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání