Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragédie ve Studénce: Dobrovolný hasič Jarek (†38) zde zemřel při výkonu práce

Autor: dce - 
25. července 2018
10:27

Tragédie hluboce zasáhla mnoho lidí ve Studénce. Při výkonu své práce zde zemřel dobrovolný hasič Jarek K. (†38), kterého znal nejeden místní obyvatel. Na svého kamaráda vzpomínají na sociálních sítích.

Jarek K. zemřel ve středu 18. července ve věku pouhých 38 let. „Tragicky nás opustil náš kamarád a člen naší jednotky Jaroslav. Bylo nám ctí být jeho kolegy i kamarády,“ napsali hasiči ze Studénky na Facebooku.

Smrt mladého muže zasáhla i hasiče z druhého konce republiky. „Upříimnou soustrast rodině, též kolegům i za náš sbor SDH Jílové-Modrá,“ napsala Mirka.

Podle kamarádů z Marathon klubu Seitl v Ostravě zemřel Jarek při práci. „Při výkonu zaměstnání tragicky zahynul náš dlouholetý člen, kolega, kamarád a skvělý kluk Jaroslav,“ napsali.

Upřímnou soustrast rodině vyjadřují desítky lidí, mnozí z nich sdílí i vzpomínky na oblíbeného hasiče. „V úterý jsme šli s Jarkem na prochazu a zmrzlinku, byl plný elánu a mě ani ve snu nenapadlo, že je to naposledy...Jarek byl jako kočka s devíti životy. Životem probíhal vlastním tempem, byl nespoutaný a skutečně si užíval každý okamžik, žil na tisíc procent. Byl svůj, měl spoustu přátel, rád pomáhal, byl všudepřítomný!!!“ píše Pavla.

„Vzpomínám na Jarka, jak mě neváhal na podzim na Morávce doprovodit brzo ráno přes celý Travný k mojí chatě, kde jsem byl tenkrát s jinou partou. Trmáceli jsme se do prudkého svahu, kecali o životě (co mi dech stačil, zatímco on jako trénovaný sportovec na mě trpělivě čekal), a když jsme došli k naší boudě, tak požádal o trochu vody, řekl ahoj a zase šel. Bez velkých cavyků. Teď už běhá jinde...,“ vzpomíná Michal.

ma.hi ( 25. července 2018 20:14 )

RakosnickxP Ty jsi tak hloupej a ubohej, že Tvůj příspěvek nemá cenu komentovat. Bylo by dobré, aby sis nafackoval. Hezký večer.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání