Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kajínek v novém autě: Z mercedesu přesedl do mustanga za 1,5 milionu

Autor: dce, kon - 
25. července 2018
06:00

Ještě vloni si pochvaloval mercedes, který si pořídil prakticky hned po propuštění. Teď ale osedlal jiného "koně". Místo německé klasiky ho fanoušci mohli potkat za volantem mustangu. Blesku ale prozradil, že byl jen půjčený.

Modrý kabriolet prohnal před víkendem po moravských silnicích Jiří Kajínek. Za americkou klasikou se otáčela nejedna hlava a každého zajímalo, jestli si omilostněný vězeň mustanga koupil.

"Měl jsem ho půjčený. Kamarád ho dotáhl z Ameriky a půjčil mi ho. Moc hezky se s ním jezdí. Najeli jsme za víkend asi 2000 kilometrů. Má 350 koní. Je to ale auto jen na léto a to nepotřebuju," vysvětlil Blesku Kajínek.

Na benzince v Mohelnici i tak způsobil pořádné pozdvižení. Vyfotit se s ním chtěl kdekdo. Blesku prozradil také, že s modrým žihadlem jel na Mírov, co tam dělal, už ale nespecifikoval.

Kajínek si před rokem pořídil mercedes za milion. „Je to éčko, ročník 2017. Než mě tehdy zavřeli, tak jsem měl poslední typ éčka. No a teď mám zase poslední typ,“ řekl Kajínek loni.

Ten jen po pár týdnech rozbil na silnici u Plzně. Při výjezdu z dálnice D5 nedal přednost v křižovatce a střetl se s jiným autem. Nehoda se obešla bez zranění. Kajínkův vůz skončil s „pomačkanými plechy“ - zadní levé dveře nesou otisk ze srážky s druhým autem. Uvnitř se pochopitelně aktivovaly i airbagy.

Škoda byla nakonec za půl milionu. Trestem Kajínkovi kromě opravy byla i pokuta od policie a čtyři trestné body.

bizon_pepa ( 26. července 2018 16:33 )

Ten Blesk je super matroš. Staci mu nakulit kde jakou blbost a on ro hned pustí dal.

fouk.si ( 25. července 2018 14:01 )

Jenom ať si užívá a koupí si třeba vrtulník. Nikomu po tom nic není. Tolik let v báni za někoho kdo je opravdovým vrahem. Nezávidím mu, naopak přeji mu všechno dobré.

sores ( 25. července 2018 13:57 )

Přejme mu to po tolika nespravedlivých letech sedět v base místo skutečného vraha!!!!

crush ( 25. července 2018 12:52 )

Skutočného vraha nikdy nezatkli... Nie zo srandy sa snaží Kájínek o nový proces. Niektorí bývalí z plzenskej kriminálky o tom vedia svoje...

alter012 ( 25. července 2018 09:13 )

No čo má dobrých kamarátov , čo mu ho požičajú .....po jeho jazde s marcedesom by som mu nepožičal ani Verolex...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání