Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miliardářskou dcerku Rezešovou propustí z vězení předčasně: Odpočítává poslední dny

Autor: msj - 
24. července 2018
15:44

Dcera ocelářského magnáta se po dvou třetinách trestu dostane z vězení, kde si odpykává devítiletý trest za autonehodu způsobenou v opilosti, při které zemřeli 4 lidé. Zbytek léta už může v klidu strávit s rodinou. Eva Vohralíková Rezešová před několika týdny podala žádost o podmínečné propuštění. Podle maďarských médií jí soud vyhověl.

Odsouzená Eva Vohralíková Rezešová před několika týdny požádala o podmínečné propuštění. Učinila tak po šesti letech za mřížemi. Podle několika maďarských médií jí soud vyhověl a ona by tak za pár dní měla být na svobodě. Informoval o tom slovenský portál Topky.sk.

Podle bývalých spoluvězeňkyň se za mřížemi chovala uctivě. Zpravodajský server Blikk.hu uvědl, že šla Rezešová příkladem a dodržovala všechny pravidla. Dokonce se zdokonalila v maďarštině a pracovala v dílně jako krejčí.

Milionářská dědička z Košic 21. srpna 2012 zavinila dopravní nehodu na maďarské dálnici. Ve svém BMW narazila ve vysoké rychlosti do vozu Fiat Punto, který po nárazu začal hořet. Tři lidé ve fiatu uhořeli a čtvrtá osoba zemřela později v nemocnici.

Rezešová byla pod vlivem alkoholu. Dokonce s sebou v autě vezla lahev vodky. Krátce po nehodě ji zadržela maďarská policie a Eva skončila ve vazbě. V srpnu tohoto roku by si odseděla přesně dvě třetiny svého trestu.

 

Greta ( 24. července 2018 16:04 )

Co je to za zákon který propouští

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání