Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pes brutálně zaútočil na holčičku (4): Rozdrtil jí lebku!

Autor: msj - 
23. července 2018
16:24

Čtyřletá holčička bude mít z psího útoku celoživotní následky. Zatímco si hrála u kamarádky na zahradě, vrhnul se na ni nezabezpečený pes a brutálně ji pokousal. Dívenka skončila s rozdrcenou lebkou. 

Malou Tillie napadl kříženec. Zanechal jí děsivé zranění na obličeji a na hlavě. K útoku došlo 15. července v Prestonu v Anglii.

Zatímco se dívenka zotavuje v nemocnici, její nejlepší kamarádka Halle Wilson (4) se rozhodla, že ji rozveselí. S pomocí rodičů jí založila kampaň, aby pro ni získala nějaké peníze. Protože je Halle vášnivá výletnice, rozhodla se vylézt na strmou horu. Čeká ji pěkný výšlap. Strmá část kopce má přes 600 metrů převýšení.

Nedovedu si ani představit, čím si malá Tillie prochází,“ řekla Carly Wilson (28), matka Halle pro portál mirror.co.uk. „Tohle prostě nečekáte. Pravděpodobně si s sebou do života ponese nejen jizvy na tváři, ale i na duši,“ pokračovala. „Halle byla pochopitelně dost naštvaná, když se dozvěděla, co se stalo její kamarádce. Přišla domů a rozhodla se, že pro ni získá nějaké peníze na hračky,“ vypověděla maminka malé parťačky. Na výšlap se Halle s rodinou chystá už v neděli.

Majitelku psa zatkli policisté. Je podezřelá z nedbalého zabezpečení svého psa. Policie Lancashire uvedla, že vyšetřování celé věci už započalo. Majitelka psa zatím zůstává ve vazbě.

andreas ( 24. července 2018 11:17 )

A KDO HLÍDAL TO DÍTĚ? KDE BYLI RODIČE? PES MOHL BÝT VYCVIČENÝ - NIKDY ALE NEVÍTE CO MU TAK MALÉ DÍTĚ UDĚLÁ NEBO ČÍM HO POLEKÁ.... ALE PRAVDOU JE, ŽE SI JE MĚLI HLÍDAT OBA... JAK MAJITEL SVÉHO PSA - TAK RODIČE TU MALOU...

sores ( 23. července 2018 19:53 )

To samé udělat majiteli čokla nevycvičeného! Čokl je zvíře a pokud není cvičený a hlídaný může za to doby.tek majitel!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání