Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První slova matky chlapečka (3), kterému polili obličej kyselinou: Útočníky policie dopadla

Autor: ital - 
23. července 2018
14:07

Tři muži úmyslně zaútočili kyselinou na tříleté dítě přímo před zraky jeho matky. Chlapeček byl z obchodního centra v britském Worcestru okamžitě převezen s vážně poleptaným obličejem a pažemi do nemocnice. Tváře všech útočníků zachytila kamera. Policie je dopadla 200 kilometrů od místa činu.

„Co to udělali mému dítěti?“ vykřikla zoufalá matka, když neznámí útočníci vylili kyselinu na jejího syna, který seděl v kočárku v obchodním centru Home Bargains v Londýně. Policie věří, že šlo o plánovaný útok.

Tříleté batole utrpělo závažné popáleniny a bylo převezeno do nemocnice, kde mu lékaři ošetřili vážná zranění paží a obličeje.

Policie zahájila pátrání a následně zatkla tři muže ve věku 22, 25 a 26 v Londýně asi 200 kilometrů od místa činu, kde se chystali přenocovat. V neděli se podařilo dopadnout dalšího muže ve věku 39 let ve Wolverhamptonu. Nyní zadržují čtyři muže podezřelé z pokusu o spáchání vážného ublížení na zdraví.

Detektivní inspektor Tony Garner řekl: „Rádi bychom poděkovali každému, kdo sdílel naši žádost v průběhu víkendu a dodával nám informace. Je to pro nás obrovská pomoc při vytváření lepší představy o tomto incidentu. Stále pobízíme lidi, aby nám dodávali informace.“

Poraněný chlapec byl v neděli odpoledne propuštěn z nemocnice domů. Nicméně následky útoky si zřejmě ponese ještě dlouho.

 

ja-stana ( 23. července 2018 16:05 )

Asi jim lezlo na nervy, že takhle velký kluk nechodí. Tříleté děcko není žádné batole.

defka666 ( 23. července 2018 15:31 )

Však oni to briti potřebují jako sůl stejně tak němčouři

1395 ( 23. července 2018 14:33 )

Určitě to byli britští občané. Ale ten arabskej vzhled?

santikxauz ( 23. července 2018 14:23 )

Hlavně nikomu neříkejte kdo to je,aby nevznikala proti těmto živlům nenávist.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání