Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Známého zpěváka přepadli, unesli a zbili: V domě byla i malá dcera a přítelkyně

Autor: msj - 
23. července 2018
11:41

Známý americký rapper 6ix9ine pracoval na svém klipu v Brooklynu. V neděli ráno se kolem čtvrté hodiny odebral ze studia a vyrazil domů. Když šel ke svému autu, vyběhli za ním tři muži v kapucích a omráčili ho úderem pistolí. V bezvědomí ho naložili do auta a odjeli.

Pokud od tebe nedostaneme to, co chceme – šperky a peníze –, tak tě zabijeme,“ slyšel rapper Tekashi „6ix9ine“. Hned poté auto zastavilo u domu zpěváka. Dva z únosců šli dovnitř, třetí zůstal v autě a hlídal. Lupiči si odnesli šperky v hodnotě šestnácti milionů a asi 440 tisíc v hotovosti.

Během loupeže byla v domě i Tekashiho přítelkyně a dcera. Těm se naštěstí nic nestalo. Jakmile se gangsteři s lupem vrátili do auta, jízda s rapperem na zadní sedačce pokračovala, dokud se mu nepovedlo otevřít dveře a vyskočit. Jeden z únosců se ho snažil pronásledovat. Brzy se však vrátil se zpátky. Uvědomil si, že by ho mohl někdo identifikovat.

Tekashi poté nastoupil k cizímu řidiči do auta a prosil, ať mu zavolá pomoc. Muž zachoval klid a vytočil linku 911. Pro zpěváka brzy přijela záchranka a převezla ho do nemocnice, kde se z útoku stále zotavuje.

defka666 ( 23. července 2018 15:26 )

Takovýho zdegenerovanýho a pokérovaného feťáka jest jedině zabít! ještě aby takhle vypadal každý vocas v téhle ožralé republice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání