Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Majka (†17) se po festivalu utopila v řece: Bráška (11) se loučil dojemným darem

Autor: dce - 
19. července 2018
15:10

Smutné rozloučení se konalo ve středu na hřbitově v Považskej Bystrici. Rodina včetně teprve jedenáctiletého brášky zde pohřbila Majku (†17), která se před více než týdnem utopila ve Váhu, když jela domů z hudebního festivalu.

Majka se s kamarády vracela z víkendového festivalu Pohoda v Bratislavě, zastavili se ale v Púchově, aby si odpočinuli a zchladili se v řece. Jenže ji i kamarádku vzal proud. Druhé děvče se dokázalo z vody dostat, Majka už takové štěstí neměla. Po třech dnech její tělo našli potápěči.

Rodina a blízcí se s ní naposledy rozloučili ve středu v Považskej Bystrici, kde se konal pohřeb. Její spolužáci a kamarádi jí na hrob přinesli bílé růže. „Bude nám moc chybět, byla velmi veselá, usměvavá a vždy dobře naladěná. Nyní se loučíme nejen s ní, ale i s jejím nekonečným úsměvem, který rozdávala,“ řekl serveru Pluska.sk její kamarád.

S tragicky zesnulou dívkou se rozloučil i její teprve 11letý bráška. On i jejich rodiče do rakve Majce dali bílá pírka, která ji mají doprovodit na věčnost. „Vaše dcerka Marie je nyní v nebi a přimlouvá se za vás u Nebeského Otce,“ uklidňoval plačící rodinu kněz Peter Nečeda. 

antismejd ( 19. července 2018 16:28 )

Vaše dcera je nyní v nebi a přimlouvá se za vás u nebeského otce......řekl kněz Petr Nečeda. Skutečně neuvěřitelnej šmejd!!

y1xcvbnm ( 19. července 2018 16:12 )

škoda moc hezkého děvčete, tady Blesk nenapíše že byla krásná ale u kdejaké zmalované cou ry píšou....krásná zemřela a podobně.

Monikay ( 19. července 2018 15:58 )

je to smutné

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání