Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřeb „Krále autobusů“ (†63): Honosnému rozloučení předcházelo kvílení motorek

Autor: msj - 
14. července 2018
05:00

Své poslední sbohem s Mariánem Troligem (†63) si přišlo dát více než tisíc lidí z celého světa. Přišli se rozloučit s milující otcem, podnikatelem a s bývalým šampiónem Československa v jízdě na silničním motocyklu.

 Podle místních byl pohřeb Mariána Troliga († 63) jeden z největších, které Prešov zažil. Už několik hodin před začátkem obřadu se začaly scházet davy lidí. Nechyběly velké kytice a smuteční věnce.

Z rodinného kruhu nechyběla manželka Marika, dcera Martina (38) s přítelem a syn Tomáš (34) s manželkou Danielou. Pohřben byl vedle svých rodičů. Při smutečním průvodu znělo kvílení několika desítek motorek Mariánových přátel a kolegů, kteří vzpomínali jeho kariéru.

Prešovští na Mariána Troliga budou vzpomínat hlavně jako na mecenáše místního hokeje. Marián se totiž chystal postavit nový zimní stadion, který je nyní ve výstavbě, a jeho syn Tomáš se zavázal, že stadion dokončí.

Marián Troliga zemřel v sobotu 7. července poté, co se s ním zřítil malý osobní vrtulník. Ve vrtulníku Marián seděl sám a zemřel hned na místě neštěstí. Zemřel příčinou zranění, která nebyla slučitelná se životem.

K tragédii došlo s největší pravděpodobností kvůli kolizi vrtulníku s vedením elektrického napětí. Vyšetřování však ještě není ukončeno.

 

antitupec ( 14. července 2018 21:19 )

Na rozdíl od tebe a tvé rodiny dokázal něco vybudovat a sponzorovat. Vy sponzorujete pouze hospody a dealery. A pak máte delírka a vypisujete nesmysly. Fetky ožralé.

andorea ( 14. července 2018 21:04 )

Buď rád, že se pleskáči trefili aspoň tématicky a nedali tam třeba fotku ze zoo. Mne už tady totiž nepřekvapí vůbec nic.

Jarocell ( 14. července 2018 13:25 )

... a taky českýho šéfa vlády.

y1xcvbnm ( 14. července 2018 10:45 )

proč je tam ta fotka minina a mladého kluka a malinká rakvička?????

kukuku ( 14. července 2018 08:40 )

Já že pohřbu předcházelo kvílení cikánek alias plaček.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání