Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Londýně ubodali krásnou Kateřinu (†17)! Češi jsou zděšeni

Video se připravuje ...
13. července 2018
11:58

Teprve sedmnáctiletá dívka je další smutnou obětí nesmyslné vlny násilí, která zachvátila britskou metropoli. Mladá Kateřina (†17), jejíž rodiče měli přijít do Anglie z Liberce, byla ubodána ve čtvrti Camberwell. Policie zatkla o čtyři roky staršího muže, patrně expřítele oběti.

K hrůznému útoku došlo ve čtvrtek krátce po půlnoci místního času v jednom z domů na ulici Brisbane. Na místo ihned vyrazila záchranka. Lékaři se dívku snažili oživit skoro hodinu, bohužel už jí ale nemohli pomoci.

Policie zadržela 21letého mladíka, který je podezřelý z její vraždy. Podle policistů se se svou obětí dobře znal. Podle příspěvků příbuzných na sociálních sítích jde o bývalého přítele dívky, který ji po rozchodu pronásledoval a obtěžoval. Muž po zatčení skončil ve vazbě. Kriminalisté také nařídili pitvu, která objasní další podrobnosti této tragédie.

Zavražděnou dívkou má být teprve sedmnáctiletá Kateřina M., jejíž rodiče přišli do Anglie z Liberce. "Mám tě moc rád, moje malá krásná sestřenice, odpočívej v pokoji, budu se za tebe modlit. Ten muž dostane, co si zaslouží, nenechám to jen tak skončit," napsal jeden z příbuzných na Facebooku.

Dívka se stala už 52. obětí útoků nožem v Londýně od začátku roku. Jen za první čtyři měsíce policie eviduje skoro 1300 případů pobodání v britské metropoli.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání