Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lásku zabila tragédie: Petra (†46) a Andreu srazila z kol mladá řidička

Lucie smetla Andreu s Petrem ve vysoké rychlosti.
Lucie smetla Andreu s Petrem ve vysoké rychlosti.  (Autor: Joj)
Autor: msj - 
10. července 2018
19:59

K tragické nehodě došlo v neděli na Slovensku. Partneři Andrea (50) s Petrem (†46) se vydali na výlet, přičemž do nich na silnici ve vysoké rychlosti nabourala mladá řidička Lucie (27). Andrea zůstává v kritickém stavu v trenčínské nemocnici.

Výlet na kole pro tento pár skončil fatálně. Při cestě do Mníchové Lehoty v okrese Trenčín do nich ve vysoké rychlosti narazilo auto. Petr na místě přišel o život.

Pro dvojici byl sport naprosto vším. „Oba milovali přírodu, chodili lyžovat, chodili na túry a jezdili na kole. Je pro mě těžké uvěřit tomu, co se stalo,“ řekla jejich společná známá Marta (47) Novému Času.

Andrea bydlí v Bratislavě a do Trenčína se vydala na víkend za rodiči. „Momentálně je na oddělení anesteziologie a intenzivní léčby,“ uvedl ředitel nemocnice Stanislav Pastva.

Tu strašnou zprávu jsme se dozvěděli na chalupě. Jsme z toho pořád v šoku. Ještě jsme za ní ani nebyli,“ protlačila přes slzy matka Andrey. „Je velmi milá, laskavá. Dobře se učila, ovládá jazyky. Vystudovala vysokou školu,“ vzpomíná na Andreu bývalá učitelka.

Policie nyní začala trestně stíhat řidičku Lucii (27) za vraždu. „Není špatná řidička. Musel to být jen okamžik. Toto bude mít před očima celý život,“ řekla Ivana, kamarádka Lucie. Ta se po nehodě psychicky zhroutila.

Stav zraněné cyklistky je stále vážný. Rodiče a přátelé pevně věří, že se její stav zlepší. 

 

hejpockej ( 14. července 2018 00:14 )

blbka za volantem, to je tragedie a postrach vsech. Dejte magrovi zbran nebo auto, a nevinny prijdou o zivot...

Monikay ( 10. července 2018 20:09 )

Za vraždu? Mám v tom nějak guláš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání