Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ženu v Indonésii smetlo moře: Po 18 měsících ji našli živou na pláži!

Autor: jh - 
7. července 2018
14:33

Neuvěřitelný incident se odehrál v Indonésii, kde se v lednu 2017 ztratila v moři místní žena. Z ostrova Jáva ji tehdy odnesla velká vlna. Po několikadenním pátrání byla prohlášena za mrtvou. Její rodina však pevně věřila, že se Nining Sunarsih, jak se žena jmenuje, vrátí.

Více jak rok po incidentu začal mít otec ztracené ženy podivné sny, ve kterých se jeho dcera vrací na stejnou pláž, odkud ji moře odneslo. Nejprve jim nepřikládal žádnou váhu, poté se však rozhodl na pobřeží vrátit.

Rodina strávila hledáním celý večer, až kolem půlnoci se náhle podařil sestře pohřešované neuvěřitelný objev. Nining ležela v bezvědomí v písku, asi 500 metrů od místa, odkud ji vlna stáhla do hlubin. Měla na sobě stejné oblečení jako v den zmizení a neutrpěla žádná velká zranění.

Ženu se podařilo vzkřísit, zatím je ovšem neschopná mluvit. Policie města Sukabumi, kde k zázraku došlo, se vyjádřila, že se případ snaží vysvětlit logicky a žádá veřejnost, aby se nenechala zmást informacemi, které dosud nejsou ověřené.

Video: Neuvěřitelný zázrak: Brazilští policisté vykopali zaživa pohřbenou holčičku, pod zemí přežila osm hodin

sores ( 7. července 2018 19:35 )

Co je to za debi.litu???? Bleskáči vzpamatuj se!Bez vody a jídla vydržela přes rok

kradu ( 7. července 2018 19:23 )

18 měsícu bez jídla a vody dobrej blábol no jo no okurková sezona začala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání