Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pes se zakousl chlapci do hlavy (5): Ze sevření čelistí ho vysvobodila jeho máma s tetou

Autor: rc - 
6. července 2018
09:10

Děsivý útok bojového psa se odehrál v anglickém městě Dukinfield. Chlapec (5) šel po ulici se svou mámou Aston Coombes (21) a tetou, když na něj pes zaútočil a několik sekund držel ve svých čelistech chlapcovu hlavu!   

Pětiletý Mackenzie pocházející z anglického města Dukinfield šel po ulici se svou mámou Aston Coombes a tetou, když na cestě potkali psa, kterého měl majitel na vodítku. Chlapcova teta si psa pohladila a skupinka pokračovala dál v cestě. Ovšem poté majitel psa pustil z vodítka a ten napadl bezbranné dítě. Bojový pes držel chlapcovu hlavu sevřenou v čelistech několik sekund! „Pes byl na vodítku a sestra se zeptala, zdali je přátelský, a pohladila ho. Ale poté, když jsme odcházeli, majitel pustil psa z vodíka na hlavní ulici. Pes běžel k nám a skočil na Mackenzieho a srazil ho k zemi,“ popsala děsivý útok matka pro The Sun. Pětileté dítě vysvobodila z čelistí chlapcova máma a teta.  

Mackenzie byl transportován do nemocnice v Manchesteru s hlubokou tržnou ránou u ucha a musel podstoupit plastickou operaci.  Chlapec měl velké štěstí, že jeho máma a teta jednaly pohotově a rychle zakročily. Pokud by totiž tak rychle nejednaly, přišel by o ucho. Majitel psa v době útoku z místa utekl. Podle matky chlapce se jednalo o plemeno stafordširského bulteriéra.

VIDEO: Kostřička ve vypelichaném kožíšku. Pejsek byl tak podvyživený, že nešlo poznat, jaké je rasy

sores ( 6. července 2018 10:27 )

Za chování psů mohou jedině majitelé!! Nikdo jiný!!! Nevycvičený čokl je velmi nebezpečný, zastřelit ho. A majiteli dát hodně vysokou pokutu že čokl neměl náhubek venku mezi lidmi!!

jasnovidec01 ( 6. července 2018 10:18 )

Za prvé...utratit tu krávu co psa s harantem hladila,za druhé pisálci...ten harant určitě po ošetření neprodělal plastickou operaci !!!jelikož není jasné zda tam není infekce,za třetí co sem taháte případy z ciziny...šmejdi unavný ...zbytečná hysterie kolem psa jen díky pisálkům.

geza ( 6. července 2018 09:46 )

Jardovozem říkáš,že .pes na voditku se NIKDY nehladi, a hladí se pouze pes bez vodítka ? Takový pes na ulici vůbec nepatří a má se používat jen jak říkáš při práci . A za Cé , ať je pozadí jakékoliv , je nutné psa utratit , protože to je horší zbraň než pistole , nebo nůž a to bez debaty .

pemek ( 6. července 2018 09:42 )

Samej čokl, otravný štěkot, výkaly. Tak bodejť by se něco nestalo. Chce to rozsypávat jed, aby se zredukovali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání