Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pašeračka Tereza (22) v pákistánském kriminále: Žije podle pravidel islámu!

24. června 2018
18:04

Jeden odročený soud za druhým. Češka Tereza (22) už sedí dlouhých pět měsíců v pákistánské base a netrpělivě očekává, kdy začne její proces. Čekání si pašeračka krátí netradičními činnostmi.

Tereza přišla k sobotnímu soudu s netradiční ozdobou na těle. Na celé ruce měla vyvedené obrovské tetování hennou s kytičkovými motivy. Nejde však jen o nějakou čmáranici, tetování má pro místní ženy hluboký význam.

Jde o tzv. kresbu mehendi, kterou se ženy v Pákistánu a okolních zemích zdobí při různých slavnostech. V Terezině případě konkrétně k příležitosti svátku íd al-fitr, který značí konec Ramadánu, islámského měsíce půstu.

Není to její první »vězeňské tetování«, Tereza se již dříve pochlubila obrázkem lodičky na předloktí. Není ale jasné, jestli šlo rovněž o kresbu hennou, nebo permanentní tetování.

Pákistánští celníci Terezu zadrželi 10. ledna, údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů heroinu našli celníci v ženině kufru.

libormer ( 27. července 2019 13:11 )

Moc mi schází informace, jak často chodí prostituka a pašeračka Tereza na WC. Prosím BLESK o doplnění. Jinak o ní vím již vše.

Stanley1000 ( 25. června 2018 13:57 )

Zase expert na lingvistiku, IQ na nule a ještě si to bere osobně. Na jeseň súd znamená soud na podzim. A když už je někdo tak vypatlaný, že nerozumí slovensky, tak nevím co si o něšm myslet. Já rovněž nerozumím polsky, ale existují slovníky, což je, ovšem, pro někoho neznámý pojem.

Stanley1000 ( 25. června 2018 13:53 )

Tak, nevím, co tento lingvistický paskvil měl znamenat. Moravák by řekl: " Tož, nech si ju tam nechajú.". Jo, to je tak, když chce někdo urážet a evidentně na to memá IQ.

spania ( 25. června 2018 12:39 )

To jak teď žije si zavinila sama.Z luxusu do vězení.

ProtiZeman ( 25. června 2018 11:54 )

Proto ho také vyměnila. Protože Terezka je pozitivní človíček a on jí říkal ošklivé věci o soudu a o vězení.. pak se jí těžce nahazoval typický úúúsměv

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání