Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Matka nechala syna (†1,5) 10 hodin v rozpáleném autě: Zemřel kvůli party!

Autor: rc - 
25. června 2018
10:51

Krkavčí máma nechala batole v autě a šla se bavit s přáteli! Třiadvacetiletá Alexandra Raven Soctt z Kalifornie svého syna nechala deset hodin zavřeného v autě bez dozoru. Chlapeček zemřel na přehřátí v nemocnici.

Alexandra Raven Scott pocházející z Kalifornie nechala svého synka v autě kolem třetí hodiny ranní a šla se bavit s přáteli. Chlapečka, kterému bylo pouhých osmnáct měsíců, nechala zavřeného v autě neuvěřitelných deset hodin. „Víme, že dítě nechala bez dozoru na zadním sedadle vozu s vytaženými okénky kolem deseti hodin,“ řekl pro DailyMail detektiv Andrew Porter.

Podle policie se žena pro dítě vrátila až v jednu hodinu odpoledne. Ovšem mezitím venku teploty vystoupaly k 26°C a uvnitř vozu bylo až 50 °C. Žena chlapce poté, co se k autu vrátila, vzala do nemocnice, ovšem lékaři mu už nemohli pomoci a dítě zemřelo. Matka čelí obvinění za úmyslné zabití dítěte.

VIDEO: Dítě plakalo při křtu. Kněz se neudržel a vrazil mu facku

Video  Dítě plakalo při křtu. Kněz se neudržel a vrazil mu facku  - Youtube.com
Video se připravuje ...

pepen ( 25. června 2018 14:50 )

Zavřel bych jí do stejného auta a nechal bych jí tam bez vody a jídla....dokud nechcípne!!!!!

pupak ( 25. června 2018 11:53 )

Kalifornie už patří Česku? Super,konečně máme moře!!!

sores ( 25. června 2018 11:41 )

Pořád to samé a jen díky beztrestnému Česku!! Proč jim za to nenapálí mega pokuty a basu za neúmyslné zabití???????????????????????????? Pak si ty mladé mrchy dají bacha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání