Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Česká pašeračka se znovu nedočkala soudu: Do případu Terezy zasáhla politika!

Autor: lm - 
23. června 2018
18:08

Další soudní stání a další zklamání! Češka Tereza H. (22), kterou v Pákistánu zadrželi s devíti kily heroinu, se opět procesu nedočkala. Soud s ní byl odročen až na letní prázdniny. Tentokrát kvůli vytíženému soudci.

Tereza H. sice přišla k sobotnímu soudu klasicky s úsměvem, neustálé odročování soudních stání se ale znatelně podepisuje na její náladě. Procesu se i přesto ani tentokrát nedočkala.

"Dnes opět žádný posun nenastal. Soudní stání formálně proběhlo, nicméně z důvodu zaneprázdněnosti soudce se nikam dál neposunulo a bylo odročeno na 2. července," potvrdila nám Irena Valentová z tiskového oddělení českého ministerstva zahraničí. Podle našich informací soudce nestíhá kvůli volbám, které v Pákistánu proběhnou příští týden ve středu.

U sobotního soudu ale přišla řeč na »teroristu« z Plzně, Bulhara Nikolaje I. (21), který kvůli Tereze hrozil Pákistánu bombovými útoky. "Je mi to hrozně líto. Osobně ho neznám, asi je to fanoušek," nechala se slyšet zadržená Češka podle advokáta Gulla Hassana Khana, který Terezu sice nezastupuje, ale jejímu soudnímu stání byl přítomen. Mladík byl zadržen českou policií a za vyhrožování teroristickým činem mu hrozí až 12leté vězení.

Video: Pašeračka Tereza u pákistánského soudu

 

naidka ( 24. června 2018 14:12 )

Je zajímavé, že tvůj klon píše to samé co ty. Ale líbí se mi tvůj humor, to zase jo.

naidka ( 24. června 2018 09:31 )

italiano ( 24. června 2018 09:14 )

Na takové téma již byly natočeny filmy, a bylo by to jen opakovaání. Autobiograii by ji někdo musel pomoci psát, a nevím proč.... aby se z toho ental model a vzor pro hloupější mladé dívenky.

beztedoprdele ( 24. června 2018 09:11 )

 Obyčejná metla.

beztedoprdele ( 24. června 2018 09:09 )

 Ona přece má co nabídnout ta rozkroč nožka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání