Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

»Jsem v bezpečí doma«: Napsala dívka (†22) kamarádce a o chvíli později byla mrtvá

Autor: rc - 
15. června 2018
21:54

Byla mladá a talentovaná. Eurydice Dixon (†22) byla nadanou komičkou. Ve středu večer se vracela ze svého zdařilého vystoupení v jednom z barů v centru Melbourne. Byla kousek od svého domu, když byla znásilněna a zavražděna.

Středeční večer pro Eurydice Dixon znamenal hodně. Dvaadvacetiletá komička vystupovala v Highlander Bar v centru Melbourne a sklidila velký úspěch. Po svém vystoupení se vracela domů se svou kamarádkou. „Byla v sedmém nebi, protože její vystoupení bylo dobré,“ řekla její kamarádka pro Mirror. Při cestě domů se prý ještě zastavily v supermarketu a poté se rozloučily a každá se vydala domů svou cestou. „Objala mě, poslala mi pusu a řekla, že se projde,“ uvedla a dodala: „Ve dvanáct jsem dostala zprávu, v níž bylo: Jsem téměř doma v bezpečí a co ty?“

Eurydice sice byla téměř doma, ovšem ne v bezpečí. Domů se vydala známou cestou přes Prince Park a pár minut od svého domu byla napadena. Útočník ji znásilnil a posléze zabil. Její tělo bylo nalezeno ve tři hodiny ráno ve čtvrtek kolemjdoucím.

Policie z její vraždy obvinila devatenáctiletého Jamese Todda. Podle informací Mirroru je obviněný autista a nikdy předtím nebyl ve vazbě.

VIDEO: Silvii (†40) našli oběšenou v garáži s igelitkou na hlavě a svázanými končetinami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání