Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Radost Terezy zadržené v Pákistánu: Vítaná návštěva ve vězení

Autor: shp - 
15. června 2018
10:57

Češku Terezu H. (22) od ledna drží v pákistánském vězení. Na letišti ji zadrželi s devíti kilogramy heroinu. Od té doby je v zemi téměř celebritou. Průběh jejího soudu ostře sledují místní média. A nyní se blondýnka dočkala potěšující návštěvy ve vězení.

Návštěva se uskutečnila včera přímo ve věznici v Láhauru. Navštívila ji zástupkyně ambasády. Jednalo se o druhou konzulární návštěvu, kterou jsme uskutečnili ve vězení od začátku zadržení,“ řekla Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Terezu uvěznění zatím nezlomilo. „Mohu potvrdit, že je v dobrém psychickém stavu. Nestěžuje si na zdravotní potíže. Pouze v minulosti došlo k drobné alergii na horko. Na podmínky ve vězení si nestěžuje,“ dodala Valentová. Podmínky ve vězení se pro Terezu nijak nezměnily.

Pořád zůstává na cele s jednou zadrženou. Podle jejího vyjádření se jí nedostává žádného špatného zacházení,“ uzavřela Valentová. Další stání s Češkou proběhne 23. června. To poslední bylo přerušeno kvůli tomu, že celníci nepřivedli před soud svědky.

Tereza byla zadržena s 9 kilogramy heroinu v zavazadle 10. ledna. Od té doby je v zemi vězněna. Pákistánská média ji označují jako exotickou modelku. Za pašování drog se přitom v zemi udělují i tresty smrti. Zpravidla se však neukládají cizincům.

Voda ( 15. června 2018 14:08 )

 Má se ve vězení jak prase v žitě.Šlapky mají štěstí.

Gins ( 15. června 2018 12:58 )

Uz by se o ni melo prestat psat. Veznice jsou plny kriminalniku a take se o nich nepise. At si to tam odsedi. Neni to zadna celebrita ale prostitutka a paseracka. 

qwertina ( 15. června 2018 12:52 )

Radost musi mit predevsim jeji rodice ze se ma dobre

proboha_to_snad_ne ( 15. června 2018 12:04 )

tato s prominutim mlada hloupa kravka opravdu celebritou neni - jedine tak zde v knedlikove blesku, ktery samozrejme pro nas, bleskace musi nejak zaplnit stranky...dobre nam tak

sores ( 15. června 2018 11:56 )

Je trapná s těma brýlema, vypadá jak vosa, nechápu před čím nebo kým se ta pašeračka schovává,bl.b.ka. Už ať jí konečně zabásnou na několik let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání