Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Timea (22) sloužila 12 pasákům jako prostitutka. Šlapat ji nutila i matka jednoho z nich

Slovenka, které je teprve 22 let, sloužila 12 pasákům jako prostitutka.
Slovenka, které je teprve 22 let, sloužila 12 pasákům jako prostitutka.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
14. června 2018
18:20

Chudák holka. Teprve dvaadvacetiletá Slovenka prožívala hotové peklo na zemi, které by mnoho jiných žen nepřežilo. Timeu V. nutilo celkem 12 pasáků v Trnavě k prostituci. Když nechtěla, zdrogovali ji a zbili. Šlapat ji dokonce nutila i matka jednoho z kriminálníků.

Policie obvinila na Slovensku tento rok už 40 osob z obchodování s lidmi. Až 12 obvinění z toho se týkalo sexuálního vykořisťování jediné ženy. Šlo o nebohou Timeu, kterou nutili k prostituci v Trnavě. O případu informoval ve středu nový ředitel Národní jednotky proti nelegální migraci Kamil Pinček.

Mladou ženu z okresu Galanta vykořisťovalo 12 pachatelů, přiblížil Pinček, který se funkce ujal na začátku června. Případem ilustroval, že zneužívání mladých Slovenek se neděje jen v zahraničí, ale i na Slovensku. Připomenul, že celosvětově jde o třetí nejvýnosnější trestnou činnost po obchodu se zbraněmi a drogami.

První z obviněných oslovil ženu žijící na ulici a slíbil jí lepší život a opatrování jejích dětí. Prodal ji však za v přepočtu necelých 13 tisíc korun dalšímu pachateli, který ji zamkl v trnavském bytě, sebral jí doklady, telefon a za pomoci dalšího obviněného ji nabízel na internetu k sexuálním službám proti její vůli.

S pomocí dalších pachatelů ji vozil ke klientům. „Když oběť nezvládala, byla jí podávána droga do žíly s tím, že když odmítla, byla zbita. Když byla už velmi zbitá, obviněný ji odevzdal své matce a otčímovi, kteří ji měli vyléčit, ale oni ji nabízeli i přes její stav k dalším sexuálním službám,“ řekl Pinček podle webu TVnoviny.sk.

Úplně vyčerpanou ženu odevzdali dalšímu obviněnému, od kterého se jí podařilo utéct s pomocí taxikáře. Od něho ji však pasáci získali zpět násilím pomocí baseballových pálek. Timee se pak nakonec podařilo utéct a vyhledat policii. Z 12 obviněných je jeden na útěku, další ve vazbě a další dva ve výkonu trestu za jiné zločiny. Všem hrozí sedm až 12 let za mřížemi.

cortes ( 15. června 2018 06:57 )

 Mně je jí tedy líto. 12 chlapů na jednu ženskou, to je panečku odvaha.

cortes ( 14. června 2018 19:01 )

 Pro Pepsla: A co jste vy??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání