Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Silvii našli oběšenou na vratech s pytlem na hlavě: Vrah měl půl hodiny

Silvii (†40) našli oběšenou na vratech s pytlem na hlavě: Vrah měl na čin jen půl hodiny
Silvii (†40) našli oběšenou na vratech s pytlem na hlavě: Vrah měl na čin jen půl hodiny  (Autor: Facebook, reprofoto TV JOJ)
Autor: dce - 
14. června 2018
11:53

Otřesný čin, který se odehrál na západě Slovenska šokoval až za hranicemi. Matku dvou dětí Silvii (†40) našli oběšenou na vratech garáže. Na hlavě měla igelitku, ruce a nohy měla svázané. Podle sousedky měl vrah na čin jen půl hodiny!

K tragédii došlo v úterý v obci Veľký Meder na jihozápadě Slovenska. Silvii našla podle serveru Pluska.sk její dcera na vratech garáže kolem čtvrté hodiny odpoledne. Na konstrukci garážových dveří byla přivázaná šňůra, kterou měla Silvie obtočenou kolem krku. Muž se jí ihned snažil pomoci, bohužel už ale bylo pozdě.

Silvie měla navíc přelepená ústa lepící páskou, ruce a nohy svázané a na hlavě igelitku. "Ještě odpoledne kolem druhé byl doma na obědě jejich syn. Po jeho odchodu asi za půl hodinu nebo hodinu se vrátila ze školy domů jeho mladší sestra, která našla mámu v té garáži. Ihned zavolala otce a přišel sem i jeho bratr. To, co se stalo, je hrozné," popsala Plusce sousedka.

Policie zatím nezveřejnila kvalifikaci činu, stále je ve hře tedy i verze sebevraždy. Tomu ale nenasvědčuje několik okolností - včetně faktu, že Silvie měla s manželem brzy otvírat vlastní kavárnu. Sousedé ji navíc popisují jako šťastnou a usměvavou ženu. "Byla velmi příjemná, vždy usmívající se a milá. Vždy jsme se pozdravili a prohodili pár vět. Nikdy jsem si na ní nevšimla, že ji něco trápí," svěřila se sousedka.

"V souvislosti s úmrtím 40leté ženy ve Velkém Mederu provedla policie na místě činu prvotní úkony. Ve věci se aktuálně provádějí další procesní úkony a bylo zahájeno trestní stíhání pro usmrcení," řekla policejní mluvčí Martina Kredatusová. Jasněji bude policie mít po nařízené soudní pitvě.

bafy81 ( 14. června 2018 21:14 )

Ano, presne tak rok 94. Tehdy verzi sebevraždy rozporoval i Klima, kdy to osobně zkoušeli. No jo, kdyz nevíš jak dal, uzavřít to jako sebevraždu. Presne jako ta holcina, blondynka, co se x krát bodla do srdce a plic..... no comment...

IngKecner ( 14. června 2018 19:44 )

Myslíme, že zvýšení platů /komukoliv/ nezaručí vyšší kvalitu práce, ale to je omyl. Peníze se staví na první místo, ae s jídlem roste chuť. Nějak jsme zabředli.

gabreta ( 14. června 2018 17:33 )

Jestli byla ještě třikrát bodnutá do zad, tak je to jasná sebevražda!

flora ( 14. června 2018 17:22 )

No, to by mě také zajímalo.

587587 ( 14. června 2018 17:05 )

Jak je starý ten syn?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání