Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babička vezla vnoučata (7 a 8) zavřená v psích klecích. Zavřeli ji za týrání dětí

Autor: shp - 
11. června 2018
12:36

Jsou snad děti zvěř? Podle Američanky Leimome Cheeks (62) zřejmě ano. Žena z Memfisu ve státě Tennessee se neštítila zavřít vlastní vnoučata do klecí pro psy, když je vezla v autě. Sama nakonec skončila v jiné kleci – za mřížemi vězeňské cely.

Neskutečné chování Cheeks natočil řidič kolemjedoucího vozu. Na záběrech je vidět, jak žena otevírá klec, ze které vylézá její vlastní vnučka.

Zalarmovaní policisté ženu zatkli a obvinili ji z týrání a ohrožování dětí. Následně vyslechli děti, které uvedly, že je babička do klecí strčila poté, co jim řekla, že v autě není dost místa.

Děti si také stěžovaly na to, že bylo v autě neskutečné horko, informovala stanice WEG. Teploty v sobotu, kdy k incidentu došlo, se přitom pohybovaly venku kolem 30 stupňů Celsia.

Sousedé popisují Cheeks jako milou a silně věřící dámu a nedokážou si její počínání vysvětlit. Klece normálně používá pro své psy. Policie incident nadále vyšetřuje.

vosavopruz ( 11. června 2018 17:17 )

jestli s nima jezdila často a třeba i delší trasy a byly zavřené v klecích,no prostě hrůza

TeplaBuchta ( 11. června 2018 15:46 )

 No to je toho!!😁 Abyste se nepos.rali, Amíci. Smradi můžou být rádi, že nemuseli běžet po svých za autem😁 Babka evidentně opravdu v autě moc místa neměla.. zbavit se klecí nebo děcek.. vyřešila to šalamounsky a šup haranti do klecí👍 nedělejte z toho drama, nikomu se nic nestalo, okurková sezóna fakt.

zkzkz ( 11. června 2018 15:31 )

1_2_3 ( 11. června 2018 14:44 )

Zkažený nebo jako v Německu s omáčkou ve které byly spermie?

1_2_3 ( 11. června 2018 14:32 )

Myslím, že to byla spíš hra, že si to děti chtěly vyzkoušet. Američané z toho hned nadělaj, si hrály na schovku, no.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání