Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhorší rozlučka se svobodou: Parta ožralých Britů si z letadla do Prahy udělala noční klub!

Autor: shp, ČTK - 
5. června 2018
18:30

Chlastali jako divá zvěř a zapomněli na dobré mravy. „Chovali se jako v nočním klubu,“ uvedla dokonce policie. Cesta z Bristolu do Prahy se pro cestující změnila v peklo, když nastávající ženich Nathan Rees z Cardiffu se svou partou přátel a výtržníků začali vyvádět natolik, až musel být let společnosti EasyJet obrácen zpět do vlasti.

Skupina mužů, která vyrazila do české metropole na rozlučku se svobodou, se na palubě letadla chovala „jako v nočním klubu“, informoval dnes s odvoláním na policii britský server TravelWeekly. Podle letištní policie „nevhodným chováním“ několik pasažérů zkazilo let nejen svým přátelům, ale i více než 140 dalším lidem, kteří se chtěli dostat do Prahy. „Je to letadlo, ne noční klub,“ uvedla policie na Twitteru.

Policejní mluvčí později upřesnila, že policisté po přistání z letadla vyvedli skupinu lidí a jednoho z nich, 32letého muže, zadrželi kvůli rušení veřejnému pořádku. Společnosti EasyJet, která let z Bristolu do Prahy vypravila, uvedla, že páteční spoj musel být přerušen kvůli „rušivému chování“ skupiny cestujících.

Let do české metropole byl podle ní nejprve posunut a později kvůli špatným povětrnostním podmínkám úplně zrušen. „I když jsou takové incidenty vzácné, bereme je velmi vážně, netolerujeme obtěžování či vyhrožování na palubě a vždy vyžadujeme postih,“ dodala mluvčí EasyJet. Nathan Rees z Cardiffu, před jehož svatbou chtěla skupina přátel v pátek do Prahy vyrazit, na Twitteru napsal, že palubní personál „udělal z komára velblouda“.

Reagoval přehnaně a EasyJet by měl jeho členy včetně vedoucí letušky vyhodit. „Zničili moji rozlučku se svobodou a taky stovku dalších výletů do Prahy. Podnikám právní kroky,“ napsal. Podle listu Daily Mail se ale Reesovi a jeho přátelům nakonec do Prahy dostat podařilo – i když s jednodenním zpožděním.

ivoadler ( 6. června 2018 13:22 )

Letíme do kolonie. Prej Čeklend nebo tak nějak. Tam si užijem.

Antonin Blaha ( 6. června 2018 07:51 )

 Zajedte si primo do Anglie na vikend ,stavte se v noci v nejakem tom jejich Pubu a to teprve uvidite zazraky vcetne jejich slecen,ozraly Rusaci jsou proti nim slechta.

papouskova ( 5. června 2018 20:54 )

Aha tečky--tak tedy slušně když ne děv...ky, tak sexuální pracovnice

papouskova ( 5. června 2018 20:46 )

No tak nakonec se sem ta hovada doslala a pražské bordely a *** měly žně.

xxxx678 ( 5. června 2018 19:17 )

Do letadla si nic vzít nesměli, takže byli na šrot, než tam vlezli. Neměli je tam pouštět. O centimetr větší příručák nepustí na palubu a ožralové jim nevadí. EasyJet

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání