Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pardubičtí záchranáři truchlí pro zemřelého kolegu: Honzovi bylo teprve 34 let!

Pardubičtí záchranáři truchlí pro svého zemřelého kolegu Honzu.
Pardubičtí záchranáři truchlí pro svého zemřelého kolegu Honzu.  (Autor: Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje)
Autor: ljš - 
5. června 2018
17:57

Denně vynakládal obrovské úsilí v boji o život druhých, v sobotu ale záchranář Honza z pardubické záchranky sám zemřel. Jeho kolegové jsou tragickou zprávou zdrceni, mladému zdravotníkovi bylo pouhých 34 let.

Smutnou zprávu zveřejnili pardubičtí záchranáři na svém Facebooku. „Je mi smutnou povinností vám oznámit, že nás dne 2. 6. 2018 ve věku nedožitých 34 let opustil kolega a kamarád záchranář Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje VS Pardubice - Pardubičky Honza L. Věnujme mu, prosím, tichou vzpomínku. Nezapomeneme na tebe, Honzo!“ napsali.

Za mladým záchranářem truchlí celá řada přátel i kolegů. „Honzíku, byl jsi moc fajn. Hodně štěstí na druhém břehu. Je mi smutno,“ napsala jedna z nich. Z příspěvků je zřejmé, že šlo o skvělého člověka a obětavého profesionála. Jak zemřel, ale není jasné.

Honzovi kolegové tak mají za sebou velmi těžký víkend. Den poté, co se dozvěděli zdrcující zprávu o kamarádově smrti, museli zasahovat u tragické autonehody u Žáravic na Přeloučsku, při níž byly vážně zraněny čtyři osoby, o jejichž život záchranáři bojovali. Asi dvacetiletého pasažéra ale bohužel zachránit nedokázali.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání